przetłumacz Cie mi to prosze

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze przetłumacz Ci mi taki list na jezyk francuski, nie musi być dosłownie ale żeby zachował tą samą treść. Z GÓRY WIELKIE WIELKI DZIĘKI

Cześć.
W tym roku byłem przez 2 tygodnie na wakacjach w Marsylii razem z rodzicami i kuzynem. Spedziliśmy czas bardzo miło. Często spacerowaliśmy i zwiedzali różne zabytki typu kościoły katedry i zamki, Pogoda nam sie udała przez dłuższy okres świeciło słońce , a zaczęło padać dopiero dzień przed powrotem do Polski. A Ty jak spędziłaś wakacje. Pozdrawiam
Cette annee, j'ai passe 2 semaines de vacances a Marseille, avec mes parents et mon cousin. Nous y avons passe d'agreables moments. Nous avons fait beaucoup de promenades, nous avons visite aussi differents monuments; des eglises, des cathedrales ou des chateaux. Heureusement il faisait beau, le soleil brillait presque tous les jours, sauf la veille de notre retour en Pologne ou il a commence a pleuvoir. Et toi, qu'est-ce que tu a fait pendant les vacances? Bises
Bardzo Ci dziękuje dzięki Tobie zalicze francuski :D:D
czesc, mógłby mi ktoś przetłumaczyć kilka zdań? Nie przepadam za francuskim, a potrzebuje tłumaczenia do szkoły.
jest to horoskop:)

"Dzień spokojny i łatwy. Masz duże szanse posunąć się naprzód ze swoimi planami. W pracy możesz liczyć na przychylność wielu osób. Nie rezygnuj z dobrej zabawy i spotkań towarzyskich. Nie denerwuj się na swoich bliskich. Bądź miły i towarzyski.

Miłość: Gwiazdy sprzyjają romantycznym spotkaniom.
Zdrowie: Idź na długi spacer. "
ja napisałabym: des moments agreables
qu'est-ce que tu AS fait (ktoś tu jest głodny i zjadł literkę:))

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa