translator fr-polski, pol-fr

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Witam! :)
Jak w temacie... Znacie jakies translatory internetowe pol-fr, i na odwrot? Zeby nie biegac do slownika jak cos potrzeba :)
Dzieki,
Zuzuś
hej, pomożesz mi?
Tak, translator znajdziesz np. na stronie : www.ling.pl
Takiego translatora nie znam , i nawet watpie zeby istnial ...
Najlepszym translatorem jest czlowiek :-)))
A ja mam taki translator. jak chcesz to zagadaj na gadu to wysle Ci na maila. pozdro.
masz ten translator pol-franc dalej?
Chimera jak mozesz to wyslij mi te translator na [email] bylabym naprawde bardzo wdzieczna:*
Witam:) mam makabryczny problem z francuskim:( nasza pani mówi do nas cały czas w tym języku i nie daję sobie rady, gdyż jestem dopiero w drugiej klasie techniukm a w zeszłym roku mieliśmy jedna godzinę tygodniowo.Psorka bardzo dużo wymaga natomiast wogóle nie podaje nam słownictwa i nie tłumaczy gramatyki:(proszę pomóżcie mi...gdybyście mieli jakieś materiały do nauki tego języka to proszę prześlijcie mi na e-maila: [email] rnBardzo mi zależy na tym, aby rozumieć i choć trochę sama pisać w tym języku. rnBardzo serdecznie pozdrawiam!
wejdz na slowniki.onet
Cze. przeczytałem twoje ogłoszenie i jak możesz to prześlij mi translator fr/pol pol/fr na adres [email]
hej.możesz mi podesłać taki translator:) [email]
dzięki pozdrawiam
Dobry słownik jest na www.tv5.org ( zwykły słownik, ale jest na tej stronie też taki, który nazywa się "Alexandria" i tam jest translator:-)
ja poprostu nawiąże jakiś kontakt z osobą która umie francuski....mam do tłumaczenia list i kkrótkie wycinki z gazety...;/ i chciał bym zeby ta osoba tez umiała np. odpisac na ten list....moje gg : 2523568 lub meil: [email]
Z góry dziękuje
Pozdrawiam.
ja tez bym prosiła o ten translator moj e-mail to [email] z góry dziękuje ;*
czy moglbys mi wyslac taki translator na e-mail [email] z gory dzieki
jeżeli ktoś ma, to proszę prześlijcie mi translator na maila: [email]

dzięki, dzięki :))
hejka mógłybyś wysłac mi na e-mail [email] ten translator byłabym bardzo wdzieczna ;) z góry dziekuje :*
czy ma może ktoś z Was słownik multimedialny z nagraną wymową? jeśli tak to prosze pisać na e-mail [email] buziaczki
ooo to ja też się zgłaszam :D mój mail to [email] , pozdrawiam i dziękuję z góry!
i ja tez poproszę :D szukałam ale nic z tego... mój mail: [email]
ten się może przydać - ale tylko tym, którzy są w stanie sami po nim poprawić :-)
http://babelfish.altavista.com/
http://maciek.lasyk.info/translator.html

On robi dużo błędów ale wystarczy, jeśli ktoś chce zobaczyć ogólny zarys tekstu, który chce przetłumaczyć, ja często z niego korzystam i z infobota na gg, który tłumaczy tylko słówka
witam mam prośbę jeżeli jeszcze posiadasz ten translator prosiłbym o przesłanie go na mojego maila [email]
Czy ja też mogłabym poprosić o przesłanie mi translatora na adres [email] Z góry dziękuję.
ja też, ja też bym prosiła o przesłanie mi translatora [email] :)
PODAJE WAM LINKA DO SCIAGNIECIA TRANSLATORA:

http://rapidshare.com/files/17489114/FranTrans1_Up_by_DarekZgRed.rar

BTW: TAKICH PROGRAMOW OGOLNIE SIE NIE POLECA Z OCZYWISTYCH POWODOW ACZKOLWIEK JA OSOBISCIE JE UZNAJE, UWAZAM ZE TRZEBA UMIEC Z NICH KORZYSTAC ;)
Witam sciagnelem ten translator ale przed rospakowaniem trzeba podac haslo jak ono brzmi? Pozdrawiam Marek
[email]
Jeśli ktoś ma ten translator o którym była mowa, to bardzo bym prosiła o przesłanie na adres [email]
Pozdrawiam
Oto hasło to pliku : DarekZgRed
Bardzo bym prosiła kogoś kto ma taki translator o wysłanie mi go na [email] byłabym naprawdę wdzięczna i z góry bardzo dziękuję :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

»

Pomoc językowa