Tak, translator znajdziesz np. na stronie : www.ling.pl
[konto usunięte]
12 wrz 2006
Takiego translatora nie znam , i nawet watpie zeby istnial ...
Najlepszym translatorem jest czlowiek :-)))
[konto usunięte]
12 wrz 2006
A ja mam taki translator. jak chcesz to zagadaj na gadu to wysle Ci na maila. pozdro.
[konto usunięte]
17 wrz 2006
masz ten translator pol-franc dalej?
FleurM
18 wrz 2006
Chimera jak mozesz to wyslij mi te translator na [email] bylabym naprawde bardzo wdzieczna:*
[konto usunięte]
27 wrz 2006
Witam:) mam makabryczny problem z francuskim:( nasza pani mówi do nas cały czas w tym języku i nie daję sobie rady, gdyż jestem dopiero w drugiej klasie techniukm a w zeszłym roku mieliśmy jedna godzinę tygodniowo.Psorka bardzo dużo wymaga natomiast wogóle nie podaje nam słownictwa i nie tłumaczy gramatyki:(proszę pomóżcie mi...gdybyście mieli jakieś materiały do nauki tego języka to proszę prześlijcie mi na e-maila: [email] rnBardzo mi zależy na tym, aby rozumieć i choć trochę sama pisać w tym języku. rnBardzo serdecznie pozdrawiam!
[konto usunięte]
27 wrz 2006
wejdz na slowniki.onet
[konto usunięte]
02 paź 2006
Cze. przeczytałem twoje ogłoszenie i jak możesz to prześlij mi translator fr/pol pol/fr na adres [email]
karpik888
11 sty 2007
hej.możesz mi podesłać taki translator:) [email]
dzięki pozdrawiam
MoiAnne
21 sty 2007
Dobry słownik jest na www.tv5.org ( zwykły słownik, ale jest na tej stronie też taki, który nazywa się "Alexandria" i tam jest translator:-)
ja poprostu nawiąże jakiś kontakt z osobą która umie francuski....mam do tłumaczenia list i kkrótkie wycinki z gazety...;/ i chciał bym zeby ta osoba tez umiała np. odpisac na ten list....moje gg : 2523568 lub meil: [email]
Z góry dziękuje
Pozdrawiam.
paula90lara
27 sty 2007
ja tez bym prosiła o ten translator moj e-mail to [email] z góry dziękuje ;*
piter658
15 wrz 2007
czy moglbys mi wyslac taki translator na e-mail [email] z gory dzieki
PestkaCorse
01 gru 2007
jeżeli ktoś ma, to proszę prześlijcie mi translator na maila: [email]
dzięki, dzięki :))
nutka5-90
03 gru 2007
hejka mógłybyś wysłac mi na e-mail [email] ten translator byłabym bardzo wdzieczna ;) z góry dziekuje :*
nutka5-90
03 gru 2007
czy ma może ktoś z Was słownik multimedialny z nagraną wymową? jeśli tak to prosze pisać na e-mail [email] buziaczki
KKrysia
04 gru 2007
ooo to ja też się zgłaszam :D mój mail to [email] , pozdrawiam i dziękuję z góry!
Pysiaczek17
04 gru 2007
i ja tez poproszę :D szukałam ale nic z tego... mój mail: [email]
zieeelona
11 gru 2007
ten się może przydać - ale tylko tym, którzy są w stanie sami po nim poprawić :-)
http://babelfish.altavista.com/
mmartusqaa
11 gru 2007
http://maciek.lasyk.info/translator.html
On robi dużo błędów ale wystarczy, jeśli ktoś chce zobaczyć ogólny zarys tekstu, który chce przetłumaczyć, ja często z niego korzystam i z infobota na gg, który tłumaczy tylko słówka