PROSBA

Temat przeniesiony do archwium.
Bienvenue!!!!:)
mam do was wielka prosbe ...... (najpier taki maly wstepik):P Przez ten rok szkolny co niedawno sie zakoniczyl uczylam sie jezyka francuskiego i chcialabym zeby ten rok nie byl stracony. Musze to wszystko utrwalic i wymyslilam sobie ze "ktos"mi uzyczylby swojego glosu tzn. podlozyl swoj glos pod moje materialy ktore pozwola zapamietac przerobiony material.
jak ktos chcialby mi pomoc (prosze o kontakt [email]
POZDRAWIAM !!!!!!!
ty chyba jestes niepowazna!!ktos nie ma co robic w wakacje tylko ci pomagac!!fajnie ze chcesz szlifowac francuski ale dlaczego cudzym kosztem....wiecej pracy wloz w swoje wyksztalcenie a nie bedziesz potrzebowac tlumacza.pozrawiam i zycze udanych wakacji-wyluzuj troche dziewczyno!!!!!!!!!
a ile placisz? :D
a ja nie rozumiem o co chodzi...
wytlumacz Julio o co chodzi dokladnie, bo moi poprzednicy chyba zle cie zrozumieli i to jest powod krytyki.
Ja tam nie widze roznicy w tym czy ktos chce sie uczyc jezyka obcego latem czy zima... Kazda pora jest dobra!
wiecie zapewne ze do niektorych podrecznikow dodawane sa kasety lub cd z nagraniami wybranych lekcji i chcialam stworzyc takie nagrania tylko do moich materialow i poszukuje tzw lektora.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje