Tłumaczenie listu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Mieszkam w małej miejscowości, o której nawet nie warto wspominać :/ W tegoroczne wakacje byłem w Niemczech i poznałem wspaniałą dziewczynę- francuzkę i zakochałem się w niej. Oczywiście porozumiewaliśmy się ze sobą po angielsku, bo obydwoje dośc dobrze go znamy. Niedługo minie pół roku naszej znajomości i w związku z tym chciałbym jej napisać list, oczywiście w jej języku. Ale tu jest problem. Nie mam zielonego pojęcia o francuskim- umiem tylko "je t'aime" "ca va" i "bonne nuit". W mojej miejscowości też nikt nie zna francuzkiego. Proszę o pomoc!!! Mam do przetłumaczenia list (1 strona A4) i szukam osoby, która oczywiscie za opłatą (wiadomo, nic teraz nie ma za darmo:|) przetłumaczyła by mi owy list. Chodzi mi o jakiegos tłumacza, nauczyciele czy coś w tym stylu. Oczywiście jeśli chodzi o płatność z mojej strony to dokonam przelewu na konto. Pieniądze nie grają tu większej roli. Błagam o pomoc!!! Proszę o kontakt: [email]
Wiesz mysle ze ktos kto nie jest tłumaczem spokojnie moze Ci pomóc i to całkiem porządnie-Ale jeśli bardzo ci zalezy na profesjonalnym tłumaczeniu za opłatą, zajrzyj na stronke
http://www.e-help.pl/index.php?pn=cennik#
Pozdrwiam