proszę o pomoc:)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!Wyjeżdzam niedługo do Francji,ale nim to zrobię muszę najpierw przetłumaczyc pewne zaświadczenia i dyplom i kompletnie nie wiem jak to zorbic,nigdy czegos takiego nie pisalam.Dlatego byłabym wdzięczna,gdyby ktoś pomógł mi to przetłumaczyc.Bardzo proszę:)To mi bardzo potrzebne.W takim razie podaję treśc:
1) Zaświadczam,ze .......pełniła funkcję asystenki wychowawcy kolonijnego na IIObozie Ratowniczym we....,który odbył się w dniach.....Podczas obozu prowadziła również zajęcia z jęz.angielskiego.
2) Zaświadczam,iz ..... jest członkiem Młodzieżowej Grupy Ratowniczej ....Została przeszkolona z zakresu udzielania pierwszej pomocy.
3) .....ukończyła kurs pierszej pomocy przedlekarskiej z wynikiem bardzo dobrym.Egzamin przeprowadzono dnia......
Ps.Oczywiście nie trzeba wszystkiego tłumaczyc tak dosłownie,tak zeby moja przyszła rodzinka zrozumiala o co chodzi:)Byłabym bardzo wdzięczna za wszelką pomoc.Z góry dziękuję.Pozdrawiam!
Proszę jeszcze raz o pomoc.Naprawdę mi to bardzo potrzebne i byłabym niezmiernie wdzięczna,gdyby ktos mi choc troszkę w tym pomógł.
Ponawiam raz jeszcze moją prośbę.Niech ktos się nade mną zlituję,bardzo proszę:)