Chetnie pomoge wszystkim:)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich;)
Jesli macie pytania, problemy z nauka jezyka,z gramatyka francuska lub chcecie sie SKONSULTOWAC w sprawie tlumaczenia mozecie pisac do mnie na maila. Mam szczere checi i odpowiem na wszystkie maile (zarowno te po polsku jak i po francusku).

Ale oczywiscie zgodnie z regulaminem forum;sluze pomoca ale nie odrabiam za was zadan. (musialabym spedzic caly tydzien przed kompem;))

Aha...I blagam, nie przysylajcie mi juz tekstow o podatkach (j'en ai marre;) )

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow et a + [email]
mam pytanko jaka ksiązka jest najlepsza dla osoby która nic kompletni enie umie z francuskiego???
czekam na odp ;*
Na rynku polskim ksiazek do nauki jezyka francuskiego jest naprawde pod dostatkiem. Ja w swoich szkolach jezykowych korzystalam z "Champion" i wszyscy byli zadowoleni (ja i moi uczniowie). Polecam tez slownik tematyczny jezyka francuskiego (Leon Zareba, Barbara Kochan), bardzo jest przydatny do nauki slowek i oczywiscie jest niedrogi;)

Ciesze sie ze postanowiles nauczyc sie francuskiego, nie jest taki trudny jak by sie moglo wydawac na samym poczatku:)
Pozdrawiam
czy prowadzisz korespondecje przez maile po francusku?? Zdaje w tym roku mature, dlatego im więcej będe pisac tym lepiej. jeśli tak, to mój mail: [email]
Witam, oczywiscie prowadze korespondencje zarowno w j. polskim jak i francuskim:):) Jak macie jeszcze jakies pytanka to piszcie.
Bisou

« 

Nauka języka