Konwersacje

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś może zna jakieś stronki, gdzie mozna znaleść tematy na konwersacje?z góry dziękuję.
Tzn co?? tematy na konwersacje? co przez to rozumiesz?? Na gorze stronki masz zakladke "dialogi", moze tam cos znajdziesz, a jak nie, to ja ci zaraz wymysle tematy:):):)
Pozdro
Chodzi mi o konwersacje dla osoby, która wyjeżdza do Francji za mies. , fr zna średnio, chciałaby sobie poćwiczyć mówienie (dość intensywnie). Chciałabym, żeby tematy były ciekawe i przydatne. Dzięki za podpowiedź o dialogach, ale to za mało. Jak masz inne pomysły to jestem zainteresowana. Pozdr
a tak przy okazji co to zn. pros?Znalazłam to w ogłoszeniach i trzeba było wybrać pomiędzy particuliers a pros. Czy chodzi o professionels?Dzięki
Musialabym zobaczyc cale zdanko. Ale jak sie domyslam, pewnie chodzi o kursy jezyka francuskiego?
to były pojedyńcze słówka, choix; particulier ou pros
tak było w każdym ogłoszeniu, które chciałam zamieścić, taka obowiązkowa rubryczka
To moze rzeczywiscie "professionel" albo moze "prospection" w sensie ze poszukujesz czegos. Trudno mi powiedziec bo widze to pierwszy raz na oczy;)

Pros-dros:):)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka