Chetnie pomoge tym, co chca sie nauczyc:)

Temat przeniesiony do archwium.
"Bonjour'ek" :):)
Chetnie pomoge wszystkim, ktorzy chcieliby sie nauczyc francuskiego..Mam dosyc spore doswiadczenie jako lektor tego jezyka. Chetnie sluze pomoca. Mozecie sie do mnie zglaszac:
[email]
gg-7954620

Kto ma jakies pytanka, watpliwosci, chcialby sie SKONSULTOWAC w sprawie tlumaczenia, gramatyki etc. Walcie do mnie smialo jak w dym:)
Odpisuje na kazdego maila za jedyne "DZIEKUJE".
A dlaczego?????-Bo bardzo lubie to robic i miec z wami kontakt.

Pozdrawiam cieplutko ze slonecznego poludnia Francji:)
mam malutki nóż na gardle jak bedzie brzmiało R.S. rozpoczyna budowę kompleksu Wojewódzkiwgo Szpitala dla Nervowo i Psychicznie Chorych?
Może:
- Richard Schiller fonde L`ensemble de l`hôpital des maladies psychiques et nervosité.
?
Prosze o pomoc. pa
Hello, moze zdejme Ci ten "noz:)":
"R.S. commence la construction de l'ensemble des hôpitaux pour les gens touchés par des troubles psychiques et une grande nervosité".
Inaczej byc nie moze:)
Pozdrawiam
crepique a po jakiej szkole jestes? nkjo czy jakis uniwerek?
a jak bedzie po francusku "idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą"
mecze sie i mecze i jakos mi to nie wychodzi....
no przeciez ci pisalam: va ton propre chemin et que les gens parlent ce qu'ils veulent
dzieki, pieknie brzmi. Tu es un coeur! kiss kiss
wkrotce i moze byc poprawnie:
Suis ton chemin malgré les rumeurs.
heh, Alibek. Ale to znaczy "pomimo plotek"
i tak jeszcze cosik: on dit "po krotce" albo "krotko" , bo "wkrotce" to znaczy "bientôt":):)
Crepique, napisalem do Ciebie meila, a przed chwila na GG:) Moglabys sie odezwac... Mam prosbe o pewne tlumaczonko...
ja jestem w pracy jeszcze:/ nie mam tutaj gg i nie moge go instalowac:(
Zaraz sprawdze maila.
To Ty jestes Slawek?? Bo mnie tu zawalili mailami i musze sobie jakos porozdzielac, zeby mi sie nie pogmatwalo co do kogo wyslac:)
tak:)
a kiedy bedziesz na GG? bo bym sie odezwal...
To gdzies tak kolo 18, bo zanim dojade... podejrzewam ze obwodnica jest zapchana:( ZNOWU niestety.
ok, to sie odezwe na GG mam nadzieje ze mi pomozesz:)
Temat przeniesiony do archwium.