Messages i Invitations

Temat przeniesiony do archwium.
siemka mam nadzieje że ktos mi pomoże :)
przeszukałem całe forum ale nic nie znalazłem .

więc potrzebne mi sa 4 messages i poprosił bym kogos o przetłumaczenie :)

1.Chciałbym Cię poinformować że dziś wieczorem wychodzę z Zosią do kina i czy mógłbyś nakarmić moje rybki i psa .

2.Pamietaj że dziś o godzinie 14.00 masz wizyte u dentysty. Jak będziesz wracać to kup : jajka, chleb i masło .

3.Marta dzis wróce późno ze szkoły czy mogłabyś odkurzyć i posprzątać w moim pokoju , bo mam bałagan w pokoju a zaprosiłem kolegów .

4.Musiałem wyjść dziś wcześniej do pracy . Klucze są u sąsiadów . Jedzenie masz w lodówce , nie chodź późno spać.

:)

INVITATIONS

odmowa
Niestety niemożemy przyjechac ponieważ nasze dzieci sa chore , napewno impreza wam się uda bawcie się dobrze . Mam nadzieje że niedługo się zobaczymy . pozrawiam
xxxxx

akceptacjia
Podiołem decyzje z żoną i zgadzamy się na wyjazd z wami na wakacjie do egiptu. Czy odpowiada wam aby towarzyszł nam moja siostra podczas podróży ?To jest świetny pomysł , mam nadzieje że podróż się uda i powrócimy do pracy wypączęci.
zlitujcie sie prosze :(
ech, sam napisz a ktoś Ci na pewno sprawdzi...
1.Chciałbym Cię poinformować że dziś wieczorem wychodzę z Zosią do kina i czy mógłbyś nakarmić moje rybki i psa .
Je voudrai te signaler que ce soir je sors au cinéma avec Sophie et te demander si tu pouvais donner à manger à mes poissons et à mon chien.

2.Pamietaj że dziś o godzinie 14.00 masz wizyte u dentysty. Jak będziesz wracać to kup : jajka, chleb i masło .
N'oublie pas qu'aujourd'hui tu as une visite chez le dentiste à 14.00 heures.Quand tu seras de retour achète des oeufs,du pain et du beurre.

3.Marta dzis wróce późno ze szkoły czy mogłabyś odkurzyć i posprzątać w moim pokoju , bo mam bałagan w pokoju a zaprosiłem kolegów .
Marta, aujourd'hui je vais rentrer tard de l'école , est-ce que tu pourrais faire les poussières et du rangement dans mon appartement,il y a du désordre et j'ai invité des copains.

4.Musiałem wyjść dziś wcześniej do pracy . Klucze są u sąsiadów . Jedzenie masz w lodówce , nie chodź późno spać.
J'ai dû sortir plus tôt du travail.Les clés sont chez les voisins.Tu trouveras à manger dans le réfrigérateur , ne va pas te coucher tard.

:)

INVITATIONS

odmowa
Niestety niemożemy przyjechac ponieważ nasze dzieci sa chore , napewno impreza wam się uda bawcie się dobrze . Mam nadzieje że niedługo się zobaczymy . pozrawiam
xxxxx

Malheureusement nous ne pouvons pas venir car nos enfants sont malades,la manifestation sera certainement réussie,amusez vous bien.
xxxxx

akceptacjia
Podiołem decyzje z żoną i zgadzamy się na wyjazd z wami na wakacjie do egiptu. Czy odpowiada wam aby towarzyszł nam moja siostra podczas podróży ?To jest świetny pomysł , mam nadzieje że podróż się uda i powrócimy do pracy wypączęci.
J'ai pris une décision avec mon épouse et nous sommes d'accord pour partir en vacances avec vous en Egypte.Cela vous convient-il que nous soyons accompagnés par ma soeur pendant le voyage?C'est une idée magnifique , j'ai espoir que le voyage se déroule bien et que nous retournerons au travail reposés.
dwie male poprawki

4.Musiałem wyjść dziś wcześniej do pracy
Aujourd'hui j'ai dû partir plus tôt au travail

mam nadzieje że podróż się uda
j'espère que le voyage se déroulera bien
Alibek wielki dzięki :)

Merci:)
Temat przeniesiony do archwium.