prosze o sprawdzenie i jeśli można uzupełnienia pewnych braków bardzo prosze, tematem jest moje plany na przyszłośc:
Don cinq aus, je suisai eleve sur dans le wychowanioa physique d'akademi de crakow . Po skończeniu stidiów je serai travaillé comme professeur education physique. Je me marierai et j'aurai threesome de l'enfant. Je voudrais ai trois filles Monike, Julie et Weronika. Nous permuterons sur la famille entière de vacances, mais nous passerons des week-ends aux grand-pères. Je serai toujours habillée mode et je mènerai le mode actif de la vie. Je serai habillé aux robes de sports. Je marcherai aux vacances habillées d'une manière élégante. Famille entière permutera sur des cycles. Nous marcherons sur des excursions aussi. Nous mangerons le journal tout de dîner. Nous observerons l'ensemble de TV dans les loisirs. Quant à à l'écoute pour être la promenade sur la musique de concerts comme. Quand je deviens grand-mère, je marcherai sur des promenades avec des fils. Je serai toujours heureux. Je serai été heureux chaque jour.
Bardzo proszę o sprawdzenie. Po polsku treśc ma być taka:
Za pięć lat będę studentką na akademi wychowania fizycznego w krakowie. Po skończeniu studiów będę nauczycielką wychowania fizycznego. Wyjdę zamąż i będę miała trójke dzieci. Chciałabym mieć trzy dziewczynki monike, julię i weronike. Całą rodziną będziemy ujeździć na wakacje a w weekendy będziemy spędzać u dziatków. Ja będę zawsze ubierała się modnie i będę prowadziła aktywny tryb życia. Będę ubierała się w sportowe ubrania. Do kościoła będę ubierać się oczywiście elegancko. Całą rodziną będziemy jeździć na rowerach. Będziemy też chodzić na wycieczki. Codziennie będziemy jeść wszyscy obiad. W wolnym czasie będziemy oglądać telewizor. Ponieważ lubię słuchać muzykę będziemy chodzić na koncerty. Kiedy zostanę babcią będę chodziła na spacery z wnukami. Będę zawsze szczęsliwa. Będę cieszyła się każdym dniem.
Chcialabym napisać jeszcze, ale nie potrafię wiec jak możesz to mi napisz:
Chcialabym żyć bardzo dlugo razem z moim mężem i dziecmi oraz chcialabym żeby wszyscy zawsze byli zdrowi i szczęsliwi.