wakacje 120-150

Temat przeniesiony do archwium.
hej. moglabym prisc kogos o pomoc. jestem w klasie maturalnej i przyznaje ze moja znajomosc francuskiego zkonczyla sie w polowie pierwszej klasy. straszna nauczycielka i moja niechec do tego, coz, pieknego jezyka.

mam do napisania opis wakacji 120-150 slow. tak jak na maturze.
udalo mi sie napisac ok 60 slow.
bardzo bym prosila o przetlumaczenie:
druga czesc wakacji spedzilam u cioci na dzialce. Mieszkalam pod namiotem. Moi rodzice przyjechali mnie odwiedzic na tydzien. Bardzo milo spedzilam ten czas. Czytalam ksiazke, kapalam sie w jeziorze i jezdzilam na rowerze. Uczylam sie tez prowadzic samochod. Byla bardzo ladna, sloneczna pogoda. Poznalam wielu ludzi z ktorymi chodzilam na spacery. Mam nadzieje ze za rok tez tam pojade.

dzieki z gory :)
Mieszkalam pod namiotem. Je vivais sous une tente.
Moi rodzice przyjechali mnie odwiedzic na tydzien. Mes parents me rendaient visite chaque semaine.
Bardzo milo spedzilam ten czas. J'aimais beaucoup passer mon temps ainsi.
Czytalam ksiazke, kapalam sie w jeziorze i jezdzilam na rowerze. Je lisais des livres, je me baignais dans le lac et je faisais du vélo.
Uczylam sie tez prowadzic samochod. J'ai aussi appris à conduire.
Byla bardzo ladna, sloneczna pogoda. Il faisait très beau, un temps ensoleillé.
Poznalam wielu ludzi z ktorymi chodzilam na spacery. J'ai rencontré beaucoup de gens avec lesquels j'allais me promener.
Mam nadzieje ze za rok tez tam pojade. J'espère que je pourrai y retourner l'année prochaine.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia