Mój wymarzony do w future simple (zwroty)

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Mam do napisania pracę na temat "ma maison de reve" i potrzebuję zwrotów w future simple typu: będzie się znajdowac, chciałbym miec, umieszczę... itp. Bardzo proszę o pomoc :)
Bardzo proszę o pomoc!!!
http://www.francuski.ang.pl/futur_simple.html

poczytak sobie tutaj, masz wyjasnione jak sie tworzy futur simple od roznych czasownikow, a potem tak samo utworz te, ktore potrzebujesz.
Czy mógłby mi to ktoś przetłumaczyc w czasie FUTURE SIMPLE??? PILNE!!!! Z GÓRY DZIEKS

W poniedziałek wstanę i pójde do szkoły. Potem przyjde do domu, zjem obiad i bedę uczyc sie jezyka francuskiego. O godzinie 17 wyjde i pójde na zajecia taneczne na których spedze 2 godziny. Przyjde do domu, ogladne telewizje i połoze sie spać. We wtorek bede siedziała przed zeszytami. Kiedy wszystko skończe, bede gotowa na jutro, pojade z mama na zakupy i zjem duże lody. W srode spotkam sie z przyjaciółka i pojedziemy do centrum miasta a potem do kina na komedie. Czwartek spedze podobnie jak poniedziałek poniewaz bede miała zajecia taneczne i duzo nauki. W piatek skoncze bardzo wczesnie lekcje wiec umówie sie z koleżankami na pizze i na spacer do parku. Na weekend wyjeżdżam z rodzicami i bratem do Wrocławia i zostane tam na cały wolny czas.

« 

Nauka języka