Dla tych biegłych z francuskiego_ prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM!
abrdzo proszę o przetłuamczenie na francuski będę strasznei wdzięczna..(chociąz nie wiem jak)
(sama potrafiłą bym to jakos przetluamczyc ,ale pewnie nienaturanie by to brzmialo)
voila:

Cześć. Wiesz że mowie średnio po francusku więc nie wiem jak ja bym mogła cię polskiego uczyć ... Gramatycznie?akcent czy coś innego?hmm.ale sprobowac zawsze mozna ;)

Z GORY BARDZO DZIEKUJ! !! :)
Nie uwazasz, ze napisanie facetowi bezblednym francuskim, ze slabo mowisz w tym jezyku jest bez sensu?
nie we tym kontekscie
po prostu wole miec 100% poprawnosci
psialam ze oczywiscie sama mogla bym napisac ,ale brzmialo by to neinaturalnie
ale godaduje sie ogolnie z francuszami ;]
Patrząc na Twój wpis ,to widzę ,że i język polski też nie jest Twoją mocną stroną! Sporo błędów zrobiłaś dziewczyno w tych kilku zaledwie zdaniach :(
ludzei ja was nie pytam o moja ortografie >.
Hej, sprobuje ci to przetlumaczyc, ale nie recze ze to jest poprawnie napisane :) Moze ktos to sprawdzi.

Salut. Tu sais que je parle moyennement francais alors je ne sais pas comment je peut te apprends polonais... Grammaticalement? L'accent ou d'autres choses? hmmm mais on peut essayer ( to znaczy " ale mozemy sprobowac " )
Salut, je ne parle pas très bien français alors j'ai une doute pour t'apprendre parler bien polonais .Je ne suis pas sûre de la grammaire , d'accent etc. mais nous pouvons essaye :)
Et voila:

Salut,
Tu sais que mon francais n'est pas terrible, donc je ne vois pas comment je pourrais t'apprendre le polonais. Qu'est-ce qui t'interesse exactement, la grammaire, l'accent ou autre chose ? On peut toujours essayer, pourquoi pas !
Ja wiem o co pytałaś ,tylko te "byki" same w oczy wchodzą !!!
Nie uważasz ,że jak się coś pisze na forum publicznym ,to trzeba po porostu jakiś styl sobą reprezentować? Nawet wtedy ,gdy jesteśmy anonimowi .
Można też napisać mon français n`est pas parfait (...) Qu`est-ce qui t`intéresse le plus, la grammaire, (...)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa