ILS

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałam się zapytać kto wybiera się na Lingwistykę Stosowana na UW(angielski z francuskim)? Piszcie ile mieliści punktów z matury:)
ja ide na fra + ang ,srednia z CEW(stara matura) 81,5 % b.srednio:(
ja tez wybieram sie na ang+fran.moja srednia z CEW to 89%.mam nadzieje ze bedzie ok.pozdrawiam :-)
Ja też na ang+fr i moja średnia to 84:/
MILO MI SIE POCHWALIC ZE MNIE POSZLO LEPIEJ-ZDOBYLEM 94 %!!OCZYWISCIE ZAWSZE MOZE BYC LEPIEJ ALE GRUNT ZE WSZYSTKO ZA NAMI.POZDRO:)
ktos wie kiedy beda ustne bo na stronie UW oczywiscie niczego nie ma a na IRK tez nic nie podaja
co sie sklada na owa srednia?? jaki mniej wiecej trzeba osiagnac wynik zeby sie dostac??
juz sa wyniki,zabraklo mi 7pkt.nie skomentuje nawet tego.k^%#a!!!
Ja też się nie dostałem. Mam więcej punktów niż niektóre osoby, które się dostały na inne kombinacje.
o rany. no to jak wysokie trzeba miec kfalifikacje zeby tam sie dostac?? :/ wasza kleska przekresla i moja szanse, bo byliscie lepsi, mimo ze rok mi zostal. ale co przewazylo na wasza niekorzysc? na ktore kombinacje latwiej sie dostac???
Moją klęską było zdawanie CEWu z francuskiego. Z matury rozsz bym miał z 80%, z podst ponad 90. A CEW? Tragedia,wydawał się łatwy, a jak zobaczyłem mój wynik to nie mogłem uwierzyć. I w ten sposób się nie dostałem, pomimo 100% z matury rozszerzonej z angielskiego. Ale i tak się nie przejmuję, bo mam nadzieję, że chociaż na anglistykę mi się uda, a to może i lepsze dla mnie jest, bo poziom angielskiego na pewno wyższy niż na ILSie(tu podobno angielski denny). Tylko teraz muszę się na anglistykę jakoś dostać.
Na pewno łatwiej się dostać na pierszy francuski niż na pierwszy angielski. Ja angielski wybrałem, bo mi na nim zależy,a francuski po macoszemu traktuję. Łatwiej na pewno będzie na pierwszy franc, a najłatwiej jest na pierwszy hiszpański, tutaj do rozmowy przeszli ludzie, którzy mieli gorsze wyniki łącznie niż ja(co za niesprawiedliwość!).
I sorki za te błędy - spiesze sie i pisze szybko, dlatego sporo literówek.
dziekuje ci za odpowiedz. utwierdziles mnie w zamiarze zdawania pierwszego francuskiego. ja wole ten jezyk. wspolczuje ci ze sie nie dostales. wydawalo mi sie ze zaslugujesz, nie wiem czemu.
To prawda! Z angielskim w ILS-ie jest słabo! Wiem z doswiadczenia! Szkoda tylko francuskiego! On jest dobrze prowadzony (również jako drugi)!
jak moze byc latwiej sie dostac na pierwszy francuski, skoro jest tam ponad 3 krotnie mniej miejsc niz na pierwszym ang?
po prostu jest mniej chetnych. ale mi tez sie zdaje ze to juz przeszlosc, odkad przelicznik na kazdy profil jest taki sam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka