Miejsce rekrutacji UJ - klikać proszę !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Mam takie jedno ważne pytanie i liczę na waszą pomoc: gdzie mamy składać podania na UJ? W Instytucie Filologii Romańskiej przy Collegium Paderevianum czy może istnieje jakaś samodzielna sekcja ds. rekrutacji? Jeśli tak, to w które dni i do której godziny jest ona otwarta? Chciałem to załatwić w sobotę (15.07) do 15.00 bo jakoś dopiero o 13.00 będę w Krakowie. Czy to w ogóle mozliwe?
Adres będzie podany po zalogowaniu się w ERK.Przynajmniej tak pisze na stronce UJ:)
Z reszta wystarczy jak papiery wyślesz,nie musisz chyba robic tego osobiście.Osobiście dokonuje się chyba dopiero potwierdzenia.Najlepiej poczytaj na strone UJ:)
Można osobiście, można poczta (poleconym). W razie wątpliwości dzwoń do Działu Naukowego - [tel](34, 35).
wiem,że podczas rejestracji wyświetli się adres, z tym że ja potrzebuje juz teraz to wszystko wiedzieć, bo muszę jaknajszybciej (najlepiej już dzisiaj) ustalić z szefem kiedy mogę sobie wziąć dzień wolnego i pojechać do krakowa. dlatego jeżeli ktoś wie gdzie, co i jak, do której godziny, w jakie dni, to proszę o info.