WSJO książki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!czy ktos moglby mi napisac z jakich ksiazek sie kozysta na pierwszym roku romanistyki we WSJO?Co sie czyta itd. z góry dziekuje
cześć s...jednak zdecydowałas się na romanistyke we wsjo?też tam zawitam w pażdzierniku i też jestem ciekawa jakie książki są przerabiane na 1roku,no ale cóż...pożyjemy,zobaczymy...
narazie jeszcze sie nie zdecydowalam,napewno za rok tam zawitam na 100%a teraz chcialabym poznac troszke jezyk a ksiazeczki by mi w tym troszke pomogly :)
acha...szkoda,że dopiero w przyszłym roku:-)jeśli chcesz to za kilka dni napisze Ci na forum z jakich książek się tam korzysta,gdy już tam zawitam.
hej!juz tam zawitalas???jakie klimaty???:)
no hey!!!zawitałam oczywiście.klimat jest naprawdę super,wykładowcy (jak narazie)świetni.Nie wiem,jak będzie póżniej,ale narazie jestem zadowolona.pozdawiam
to sie ciesze,oby tak dalej bylo... :)
mam nadzieję,że będzie....:-)nauki oczywiście jest trochę...ale podejrzewam,że nie tyle co na UAMie.hehe....pozdrowionka
buziaczek jak wejdziesz na ta stronke to daj mi znac bo byc moze zawitam tam do Was juz teraz:)))mail [email] lub [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa