Gdzie się wybieracie??

Temat przeniesiony do archwium.
W tym poscie czekam na wasze decyzje gdzie składacie dokumenty na filologie romańską...
skladam na uł umk uam. najchetniej umk. ;)
a ja na UMCS, KUL, UW... heh, bo tu najblizej mam:D
ja w sumie tez kieruje sie tym ze najblizej. zreszta... umk to swietna uczelnia;) a torun fajne miasto. zebysmy sie dostali tam gdzie chcemy wszyscy! ;)
ja tez tam gdzie najblizej czyli na UMCS, KUL i UJ , no wlasnie zycze wszystkim powodzenia i sobie tez :P ;)
wsjo, uam
i ja UMCS i KUL :)
UMCS i KUL :))
No to ja będę oryginalny - Université Libre de Bruxelles ;)

Osobiście odradzam wszystkim ten kierunek studiów (filologię romańską), chyba że ktoś koniecznie chce zostać nauczycielem francuskiego. Mam mnóstwo znajomych w Polsce którzy ukończyli ten kierunek i nie mają pracy.

No ale to moja opinia, zrobicie jak będziecie uważali ze stosowne. Jakby ktoś chciał o tym ze mną porozmawiać głębiej to zapraszam na gg (6433702), tutaj nie będziemy off-topować.

Pozdrawiam :)
NKJO w Gliwicach :)
Ja studiuję filologię romańską.Tez chyba odradzam...!:/ To jest kiereunek dla ludzi z pasja,lubiących literaturę,językoznawswto itd...!Trzeba zacząć 2 kierunek!Chyba,ze ktoś chce zostac nauczycielem lub na Uczelni:/!Ja wkrótce zaczynam 2 kierunek.Jak bardzo chcecie to zdawajcie na romanistykę,sami się przekonacie jak jest...!:(
Powodzenia
moj nr [gg]
A co powiecie o romanistyce w Sosnowcu z programem tlumaczniowym (j.włoski lub hiszpański) ?
Qubuś ale nam antyreklame robisz:-))))odstraszysz wszystkich i Madame Parce que nie będzie miała kogo nękać filozofia Pascala i co wtedy bidula pocznie?hahahahhaha
póki co myslę o uam, umk, uw i uj. najbardziej uam uam uam! aaaale..zobaczę jeszcze jak wypadnę na maturze. powodzenia wszystkim (:
Temat przeniesiony do archwium.