AP UJ filologia francuska Kraków - opinie itd.

Temat przeniesiony do archwium.
hej:)
czy są może na forum obecni studenci UP Kraków (dawne AP)? na pewno orientujecie się jaki był próg przy rekrutacji, mam pytanie ile punktów trzeba było mieć, aby dostać się w I rekrutacji, rekr. dodatkowej? francuski rozszerzony, podst? chodzi mi o zeszłoroczną rekrutację (2008), czy były oddzielne rekrutacje na specjalność nauczycielską i nienauczycielską? czy są chętni, żeby wyrazić opinię o swojej romanistyce, jakie macie opinie o UP, perspektywy itd.?
Pozdrawiam gorącą wszystkich i z góry dzięki za wszelkie info:P
Niestety nie pomogę Ci w tej sprawie, bo sama z chęcią posłuchałabym odpowiedzi na Twoje pytania, dlatego podbijam temat i teraz już czekamy na odpowiedzi we dwie :))
Ale jeśli chodzi o progi punktowe - trzeba być dobrej myśli i strzelać w pozycje z pierwszej piątki na liście ;D;D
na odpowiedzi czekamy już we trójkę;)
a ja czekam z Wami ;)
sprawa wygląda tak, w zeszłym roku oprócz matury był brany pod uwage także wynik z testu z "predyspozycji językowych" teraz tego nie ma i z tego co widzę jest brany sam język

w zeszłym roku osobna była rekrutacja na nauczycielską i na nienauczycielską, z tym że na nienauczycielska było ok 2x więcej osób
a orientujesz się mniej więcej jakie trzeba było mieć wyniki z matury na tę filologię?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie