UMCS j.francuski z j.włoskim

Temat przeniesiony do archwium.
Witam ;>
Chcialam zrobic male rozeznanie tego, kto sie wybiera/ ma w planie/ marzy mu sie pojscie na UMCS w Lublinie na Romanistyke, a dokladniej j.francuski z j.włoskim. Dzisiaj o polnocy bedzie lista osob zakwalifikowanych, a zdaje sie ze do polnocy jeszcze eeee jakies 13 i pol godziny ;| a ja juz tu umieram z nerwow :D niemniej jednak no! ludzie! dawajcie znac! :D
Witaj,
podobno jestem zakwalifikowana, ale nadal nie mogę w to uwierzyć;]
zastanawiałam się, czy jak coś też zaczynasz naukę francuskiego od podstaw? bo właśnie zaczęła mnie ta myśl nieco przerażać...
ooo ktos sie odezwal, bardzo sie ciesze ;p
lepiej w to uwierz bo bedziemy razem swirowac na umcs'ie :D A ja to mam nieco inaczej boooo ja w Poznaniu studiuje tzn teraz licencjat obronilam, a francuskiego zaczelam sie uczyc dopiero wlasnie na tych studiach, no i tak sobie mature z francuskiego w tym roku napisalam a ze poszla wzglednie dobrze to zlozylam tu papiery i o dziwo sie załapałam, takze mam nadzieje ze sobie jakos poradzimy ;> bo tez mistrzem we francuskim nie jestem ;p a skad wogole jestes?
Ja dostalam sie na UMCS na kombinacje ang+franc i nie wiem co zrobic,bo proćz tego wita mnie jeszcze UW i UWr na anglistyce...i co teraaz??
idź na UMCS na ang+franc, ewentualnie UW anglistyka :)
tak jest! zapraszamy na UMCS :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka