Witam wszystkich.... chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was wybiera się na Zaoczna filologie romańska na Uniwersytecie Pedagogicznym... Bardzo bym chciał studiować Romanistykę ale nie wiem czy uruchomią ten kierunek , gdyż jest mało chętnych... wszyscy zainteresowani psic !!!
Witam wszystkich!!!
Ja rowniez sie wybieram , nie wiem jednak gdzie , chce studiowac filologie romanska, zaocznie ;;; napiszcie! Jezeli nie na UP w Krakowie to gdzie?
nunek123
22 sie 2009
Filologie romańska w Krakowie ZAOCZNIE można studiować tylko na Uniwersytecie Pedagogicznym , tylko on prowadzi nabór na studia zaoczne , w tym raku nie ma zaocznej romanistyki na UJ....
fabbro1
31 sie 2009
jestem zainteresowana zaoczną romanistyką na UP w Krakowie rok 2009/2010
fabbro1
31 sie 2009
wygląda na to, że mamy troje chętnych na pierwszy zaoczny rok romanistyki 2009/2010 na UP w Krakowie: nunek, alex i ja
czy ktoś jeszcze?
PILNE
jeanne.c
01 wrz 2009
Ja też chyba złożę na zaoczną romanistykę na up w Krakowie. Ewentualnie do Kolegium w Poznaniu. Orientuje się ktoś jak wygląda ta romowa kawlifikacyjna na up w Krakowie, jakiego rodzaju są te teksty i czu są trudne. A może ktoś podchodził do tej romowy w pierwszym etapie rekrutacji.Piszcie proszę. ja mam starą maturę i jak coś to będę musiała przejść przez tą rozmowę kawlifikacyjną.