rozmowa na magisterke

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! mam takie pytanie do osób będących na magisterce na UAM : jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Czy to jest tylko formalność czy faktycznie trzeba się jakoś przygotować? Z góry dzięki za wszelkie informacje.
mnie też to interesuję. Nie wiem czy trzeba się przygotować jakoś, czy wystraczy przyjść ;) Czekam na jakieś informacje! Pozdrawiam
hej, ja tez zdaje na mgr, w piatek jest ta rozmowa, ale nikt nie wie, jak ma wygladac... chociaz dzisiaj moja kolezanka byla tam zlozyc papiery i jakas pani powiedziala jej, ze niby maja pytac pod katem wybranego seminarium... ale nie wiadomo czy to jest pewne...
no właśnie nikt nic nie wie :) wiem tyle, że mają być różne komisje w zależności wybranej specjalizacji. Jednak jest to tylko rozmowa kwalifikacyjna, nie żaden egzamin, więc chyba nie będą pytać (mam nadzieje:P) o nic konkretnego. Pozdrawiam!
Kurcze, szkoda, ze w mailu odnosnie wyboru seminarium nie wspomnieli, ze beda z niego pytac...;/// jestem juz raczej na straconej pozycji, bo wybralam seminarium nowe, ktore nie jest kontynuacja seminarium z licencjatu...i nie mam o nim za duzego pojecia...
Bo na licencjacie mialam seminarium z literatury, a teraz chcac zrobic to przeszkolenie pedagogiczne wybralam dydaktyke... nie wiem, czy byl to dobry pomysl, czy moge to teraz zmienic...
nie jesteś sama. Ja pisałam licencjat z kultury na innym uniwersytecie. NA UAM-ie nie ma takiej specjalizacji, więc byłam zmuszona wybrać coś innego. I mam zamiar się dostać! :) Nie jestem do końca pewna tego, ze będą pytać z wybranej specjalizacji na rozmowie kwalifikacyjnej. No chyba, że na UAM-ie panują takie zwyczaje...
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia