szkoła jęz. francuskiego - WAWA

Temat przeniesiony do archwium.
znacie moze jakas dobra i niedroga szkole jez. francuskiego w Wawie?
Wszystkie dobre szkoly sa drogie. Powodzenia
Trudno mi powiedzieć, co rozumiesz przez \"niedrogą\", ale ja mogę z czystym sercem polecić Lingwistę, zwłaszcza w Al. Ujazdowskich. Uczę się francuza dopiero III rok (20 miesięcy), z czego w L. miesięcy 8 - i naprawdę mogę się świetnie porozumieć, pomimo tego, że szkolne francuzica jest do niczego... Pozdrawiam!
polecam Twoja Szkole Jezykowa.W centrum! Nowa szkola,ale doswiadczeni i sympatyczni lektorzy!
www.tsj.com.pl
Szkoła nie do końca jest ważna, najważniejszy jest jednak lektor.
A akurat TSJ i francuski to świetny wybór (rewelacyjna lektorka).
polecam l'atelier de francais. adres: www.latelierdefrancais.com.pl
To prawda, szkoła jest godna polecenia ale mają prostrzy adres internetowy www.francuski.com.pl :)
Chciałam wejść na tę stronę, ale za nic się nie da:-/
Czy zna ktos dobrą szkołę językową w Lublinie ?
Z góry thx ^^
Już można wchodzić...strona jest w trakcie aktualizacji.
No mozna wchodzić ale wszystko jest w budowie :/
Polecam Alliance Francaise - sprawdzona, niedroga (800zł/semestr). Instytut Francuski też bardzo dba o swoich uczniów - ale się cenią (ok. 1200zł/semestr)
ja tez polecam TSJ.
www.tsj.com.pl
Profi-Lingua :D
w wawie nie ma alliance :-(
mea culpa, oczywiście jest - Instytut Francuski
Z tego co się orientuje (a nie jestem w tym ekspertem) to Alliance w Warszawie jest, tylko nie ma swojej strony internetowej i nie jest to Instytut Francuski, bo on ma swoją siedzibę na Senatorskiej, a Alliance się znajduje na Nowym Świecie
tak, sprawdziłam, Instytut i Alliance to nie to samo
Uważam, ze instytut fr. nie jest godny polecenia. Mają bardzo woooolne tempo dla początkujacych. Mało uczą, dużo biorą, a na examinach wymagaja tego czego wcale nie uczyli. [delf, dalf]
Kto Cię uczy w Lingwiście?
Polecam Avant-garde n
oczywiście że jest !!! przy ul. Dobrej, a dokładnie w budynku Biblioteki UW
faktycznie, jest przy ul. Dobrej w BUWie, byłam i sprawdziłam :)
polecam szkołę językową tsj :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe