Francuski w Britisch school?

Temat przeniesiony do archwium.
Pytanie tak jak w temacie.
Czy w Britisch school dobrze ucza tego jezyka? Prosze o wszelkie uwagi.

Nastepne pytanie, troche odbiegajace od tematu. Zaczynam nauke od zera, jestem w 1 kl LO. Mam 3 razy w tyg francuski, ale jednak dla mnie to za malo, poniewaz chce sie naprawde dobrze nauczyc jezyka. Wiec zapisuje sie do szkoly jezykowej jeszcze. Czy aby na pewno dobrze robie? Moze to za wczesnie na szkole jezykowa?
oh my godness!!! czlowieku pisze sie britiSH!!!! churchil by sie przewrocil w grobie jakby to zobaczyl!!!
Margaret T - zapewne poprawiając poprzednika, chciałaś napisać 'goodness', a nie 'godness' i 'Churchill', a nie 'Churchil' - swoją drogą przewróciłby się w grobie bardziej, jakby zobaczył taką pisownię swojego nazwiska.

Zdarza się, że ludzie się mylą albo słabiej znają ortografię, ale to nie znaczy, że od razu trzeba w takim tonie ich poprawiać - szczególnie jeśli samemu ma się problemy z prawidłową pisownią. Też kiedyś miałam skłonność do poprawiania ludzi, ale odkąd poznałam wielu dysortografików i dyslektów, oduczyłam się tego.
Pozdrawiam i no offence ;)
dyslektyków zamiast dyslektów xD
Wracając do tematu - w szkołach językowych są kursy dla osób początkujących, więc nie wydaje mi się, żeby było za wcześnie na taką szkołę. Zawsze jest to utrwalenie wiadomości ze zwykłej szkoły, a poza tym taki kurs na pewno jest intensywniejszy, no i w mniejszych grupach, więc z korzyścią dla Ciebie.