Jaka romańska na Uniwerku w Białymstoku???

Temat przeniesiony do archwium.
Salut!!!Jeżeli ktoś ma jakieś informacje na temat filologii romańskiej na Uniwersytecie w Białymstoku to bardzo prosimy o wpisy!!!!Pozdro dla wszystkich studentów romanistyki!!1
Nie mam pojęcia jaka jest na prawdę romańska na UwB , ale zdawałem tam też.W tym roku nie było, aż tak cięzko,żeby się dostać.Zdecydowanie trudniej jest się dostać na UMK,UAM czy UG.Wiem tylko tyle , że wykładowcy to przede wszystkim kadra UW, więc poziom nie jest chyba raczej niski.Katedra Neofilologii położona jest w centrum na ul.Liniarskiego na przecie Dziekanatu Wydziału Filologicznego.
Ja wybrałem jednak Toruń.Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów.
O kurka...no cóż, filia...
Ale...tam mnie olali (niesłusznie!ich strata :P ), to może tu...Spróbować nie zaszkodzi. W LO byłam jedyną Maturzystką z francuskiego, poszło super :D
zlozylam do białego,dzwonie spytac czy sie dostalam a oni mowia ze wyniki są we wrzesniu,więc niech się pocałują,gdybym wiedziala to bym nie wydała 85 zł na rekrutację,oszuści!
spoko,tam zawsze są wyniki na romańską na początku wrzesnia,to jest standard,ale jeśli masz dobre wyniki to nie masz się czym stresować,zawsze jest ok.2 osób na miejsce...
zadzwonilam zeby mi odeslali papiery,za dlugo tzreba czekac niestety;/
Witam,mam pewne informacje,dosyc niechlubne,ktorych osobiscie doswiadczalam przez 5 lat nauki na tymze kierunku w Białymstoku.Moj mail [email]
przeciez tam jest tylko chyba licencjat....
5 lat tylko angielski jest :/
kto się wybiera na romanistykę UwB szczególnie z hiszpańskim?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa