kursy językowe do Nicei Sprachcaffe

Temat przeniesiony do archwium.
poszukuje kogos kto kiedykolwiek byl lub bral udzial w kursie językowym we Francji a dokladniej w Nicei z firmy Sprachcaffe...to dla mnie bardzo wazne bo chcialabym sie dowiedziec czy ten kurs jest dobry, czy warto tam pojechac...no i jesli ktos chcialby jechac to bylabym tez zadowolona bo szukam wlasnie kogos z kim moglabym tam pojechac albo jesli ktos juz wie ze jedzie to bardzo prosze o kontakt...
gg:443[tel]z gory dziekuje:)
hej, ja już się do Ciebie odezwałam :) rnwięc mam zamiar wybrać się do Nicei na kurs francuskiego w wakacje :Drndo mnie tez możecie pisać z jakimikolwiek informacjami :) moj [gg] pozdrawiam :)
Haj, orientujecie się może, czy w cenę tych kursów jezykowych ze sprachcaffe jest wliczona cena przejazdu?
jesli chodzi o koszty przejazdu to w wiekszosci kursow trzeba samemu sobie zapewnic dojazd na miejsce..tutaj jest podobnie a dzieje sie tak dlatego ze kursy rozpoczynaja sie w kazdy poniedzialek tak wiec dziala to tak jak szkola..ludzie sie zmieniaja i nie ma konkretnej grupy z ktora jedziesz..grupy zorganizowane sa na obozach jezykowych.:)
tak to prawda, w cene nie jest wliczony koszt przelotu bądź przejazdu, jedynie kurs, zakwaterowanie, ubezpieczenie i coś takiego :) a ceny zaleza od długości kursu i rodzaju zakwaterowania
blok
hej, ja jade w tym roku do Nicei ze sprachcaffe od 18.08. Jedzie ktoś może tez???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa