france langue - czy możecie ocenić?

Temat przeniesiony do archwium.
Wybieram się na kurs językowy, byłabym wdzieczna za polecenie dobrej szkoły :-)
w Nicei
Hej:) Spędziłam w Nice rok jako au pair, chodziłam do dwóch szkół językowych, jeśli chcesz poszukam jakiś namiarów w domu i jutro Ci podam adresy. Pozdrawiam.
dziekuje. A jak oceniasz poziom nauki w tych szkołach? czy mają akredytację min.edukacji?
Witaj, udało mi się znaleźć adres tylko jednej szkoły, właściwie znajduje się ona w La Trinité (10 min. pociągiem z Nice) adres: ACATEL Association Culturelle Artistique Turistique d`Enseignement et de Loisirs, 82 Boulevard Général de Gaulle 06340 La Trinité. Ta w samej Nice znajdowała się niedaleko Boulevard Viktor Hugo (niestety adresu nie dokładnego nie pamiętam). W Nice jako au pair byłam 8 lat temu, więc nie mam pewności czy te szkoły nadal istnieją. Jeżeli chodzi o poziom nauki, to raczej OK, był podział na grupy i każdy mógł uczyć się zgodnie ze swoim poziomem wiedzy. Pozdrawiam.
france langue - byłam w tym roku. Ja byłam zadowolona zwłasza z lektorki z którą miałam gramatykę( jest podział, że połowa zajęć to gramatyka, a druga to słownictwo)
Jak masz jakieś pytania to pytaj.
Hej, czy mogłabyś mi podać namiar na tę szkołę? Również wybieram się do Nicei
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa