Wolontariat Emmaus!

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim!
Szukam osób, które jadą w lipcu do Bayonne na wolontariat EMMAUS. Ja tam jade w lipcu ale nie chciałabym jechać sama, w grupie zawsze byłoby raźniej :-)
tak wlasciwie to nowa jestem i witam. ale. ale od dluzeszego czasu szukam takeigo wyjazdu i jesli moglabym sie jeszcze zalapac, to prosze, powiedzcie co powinnam zrobic?
lkasiusrhvzxasevdifwh sdiugsdh w3r
hej na czym polega wasz wolontariat i skąd jedziecie. odpisz prosze
[email]
A ile kosztuje taki wyjazd?
Ja jade w lipcu do Portomaggiore we Włoszech,czy ktoś tam jedzie? Jedna prośba-czy wie ktoś coś o ubezpieczeniu itp.Dzięki Mój mail [email]
czesc Ewietta, my jedziemy z wroclawia na 10 lipca, i szukamy transportu do Bayonne, znalazlas cos moze ?
hejka jeśli ktoś jedzie do Portomagiiore do Emmaus to prosze dajcie znać. Ja jadę między 24 lipca a 6 sierpnia. mój mail [email]
Ewietta,zagladasz tu czasem? wyszlo,ze takze jade tam sama:( i razem byloby razniej. jedziesz czy zrezygnowalas? jesli mozesz, daj znac na meila: [email]
Witam Wszystkich
Ja mam takie pytanie do osób ktore dostały już zgłoszenie na wolontariat. Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia przez internet czekaliscie na list? Pytam dlatego iż wysłałem swoja i kolezanki kandydature w tym samym dniu i ona otrzymala odpowiedz a ja nie:/ no i nie wiem czy ten list jeszcze przyjdzie czy juz nie. Dzieki za odpowiedz, Moj adres email: [email]
ja dostalam list z potwierdzeniem po ok.4 tygodniach
dzieki za odpowiedz:) myslicie ze jeszcze przyjdzie? co prawda minely dopiero chyba z 2 tygodnie ale moja kolezanka juz otrzymala:/
Pewnie że przyjdzie.Emmaus to porządna "firma",nie martw sie!!!
hej! był ktoś może w Nicei na kursie francuskiego z biura Sprachcaffe?Czy jest ten kurs dobry?jeśli ktoś jechał z tego biura to proszę o jakieś wiadomości jak było i czy warto jechać?
Temat przeniesiony do archwium.