Cześć wszystkim!
Szukam osób, które jadą w lipcu do Bayonne na wolontariat EMMAUS. Ja tam jade w lipcu ale nie chciałabym jechać sama, w grupie zawsze byłoby raźniej :-)
tak wlasciwie to nowa jestem i witam. ale. ale od dluzeszego czasu szukam takeigo wyjazdu i jesli moglabym sie jeszcze zalapac, to prosze, powiedzcie co powinnam zrobic?
[konto usunięte]
26 maj 2005
lkasiusrhvzxasevdifwh sdiugsdh w3r
[konto usunięte]
30 maj 2005
hej na czym polega wasz wolontariat i skąd jedziecie. odpisz prosze
[email]
[konto usunięte]
01 cze 2005
A ile kosztuje taki wyjazd?
[konto usunięte]
02 cze 2005
Ja jade w lipcu do Portomaggiore we Włoszech,czy ktoś tam jedzie? Jedna prośba-czy wie ktoś coś o ubezpieczeniu itp.Dzięki Mój mail [email]
[konto usunięte]
27 cze 2005
czesc Ewietta, my jedziemy z wroclawia na 10 lipca, i szukamy transportu do Bayonne, znalazlas cos moze ?
[konto usunięte]
29 cze 2005
hejka jeśli ktoś jedzie do Portomagiiore do Emmaus to prosze dajcie znać. Ja jadę między 24 lipca a 6 sierpnia. mój mail [email]
[konto usunięte]
01 lip 2005
Ewietta,zagladasz tu czasem? wyszlo,ze takze jade tam sama:( i razem byloby razniej. jedziesz czy zrezygnowalas? jesli mozesz, daj znac na meila: [email]
Martin_20
05 lip 2005
Witam Wszystkich
Ja mam takie pytanie do osób ktore dostały już zgłoszenie na wolontariat. Chciałbym się dowiedzieć po jakim czasie od momentu wysłania zgłoszenia przez internet czekaliscie na list? Pytam dlatego iż wysłałem swoja i kolezanki kandydature w tym samym dniu i ona otrzymala odpowiedz a ja nie:/ no i nie wiem czy ten list jeszcze przyjdzie czy juz nie. Dzieki za odpowiedz, Moj adres email: [email]
ja dostalam list z potwierdzeniem po ok.4 tygodniach
Martin_20
05 lip 2005
dzieki za odpowiedz:) myslicie ze jeszcze przyjdzie? co prawda minely dopiero chyba z 2 tygodnie ale moja kolezanka juz otrzymala:/
[konto usunięte]
06 lip 2005
Pewnie że przyjdzie.Emmaus to porządna "firma",nie martw sie!!!
1aga1
21 maj 2007
hej! był ktoś może w Nicei na kursie francuskiego z biura Sprachcaffe?Czy jest ten kurs dobry?jeśli ktoś jechał z tego biura to proszę o jakieś wiadomości jak było i czy warto jechać?