Polskie koła teatralne, plastyczne w Paryżu

Temat przeniesiony do archwium.
hej wszystkim! w te wakacje po raz kolejny wybieram się do paryża (mojego ukochanego miasta)! interesują mnie różne koła zainteresowaniań (polskie) lub na których jest trochę polaków! odrobinę się obawiam samych francuskich, bo jeszcze nie znam za dobrze tego języka-a przez przyjemność (takie spotkania) myślę, że szybciej go przyswoję:) oczywiście chodzi mi o takie bezpłatne! chciałabym poznać ciekawych ludzi o podobnych zainteresowaniach:) apropo ja interesuje się: sztuką (malarstwo na szkle, prace plastyczne, masa solna, orygami, kirigami, kolarze...), astrologią (wróżenie, tarot, numerologia, runy, i-ching...), kinem i teatrem (obecnie kończę 2 klasę liceum na profilu teatralnym) i oczywiście dobrą zabawą:) a może ktoś należał lub należy do takiego koła, stowarzyszenia, grupy? proszę o wszelkie informacje:) z góry serdeczne dzięki:) pozdrawiam:) buźka:*
p.s. jak coś to mój mail: [email]
hmmm, co do darmowych kursów to nie mam pojęcia, rozmaite kursy teatralne można znaleźć pod adresem www.cnt.asso.fr
moze spróbuj tez po prostu www.paris.fr sa tam rozne działy i czasem mozna znaleźć ciekawe ogłoszenia
no i portal dla młodzieży www.portailj.paris.fr
powodzenia
Dzięki sereczne:) Poszukam:) Jeśli ktoś wie coś jeszcze to proszę o informacje:) Pozdrawiam:)
[email]
i co znalazlas
Jak narazie nic nie znalazłam!!! Ale cały czas szukam!!!
Hallo!!! Może ktoś coś wie??? :) :)
Hej Janet!! pisałaś wcześniej, że kończysz 2 klase liceum o profilu teatralnym. Właśnie szukam takiego liceum i chciałm Cie zapytac gdzie mieści się Twoje liceum i czy znasz może adres strony tej szkoły? chciałabym dowiedziec się czegoś więcej na jej temat Cmoki wszystkim :-*
Hejka! Ja uczę się w VII LO w Białymstoku na profilu artystycznym-teatralnym! Jestem juz w klasie maturalnej! Nasza szkoła proponuje także inne profile artystyczne: malarski i fotograficzny! Jest fajnie! Chodzimy na masę różnych zajęć, spotkań z reżyserami, wyjeżdżamy do teatrów! Stronka mojej szkoły to: www.7lo.bialystok.prv.pl. Zapraszam i serdecznie pozdrawiam!!!! :)
siemka podaj mi stronke twej szkoly moze spotkamy sie tam za rok....booooziaki
Hejka! Strona mojej szkoły to: www.7lo.bialystok.prv.pl! Ale niestety nie spotkamy się za rok, bo ja w tym roku szkolnym zdaję maturke i lecę w świat:) Buziaki:*
Hej! Napisałaś, że chodzisz do liceum o profilu teatralnym czy mogłabys mi napisać gdzie ono się znajduje i ogólnie jak w nim jest? Mój mail to: [email] Z góry dzieki za odpowiedz:)
Jest w Białymstoku! Już je kończe! Nic specjalnego!
Na stronie internetowej jest wszystko.Mam jeszcze jedno pytanie bo biorę pod uwagę te liceum a dokładniej ten profil czy trudno się uczyć w takiej klasie ? i właśnie Język to francuski tak ?
Temat przeniesiony do archwium.