Pilnie na winobranie!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
Czesc wszystkim:] pewnie nie bede oryginalna jak powiem ze planuje ze znajomą wypad do Francji po jakies pieniazki;) moze ktos jeszcze jest chętny?najlepiej ze śląska(czestochowa,katowice,tychy..)--bedzie łatwiejszy kontakt;)wiem gdzie mniej wiecej powinnismy sie kierowac, jest jeszcze tylko problem z transportem:/moze ma ktos autko i pisalby sie na taki wyjazd??zainteresowanych prosze o kontakt na maila [email] :]]
hejka ja z kumpela wybieramy się na winobranie may dwa namiary pracowałyśmy juz rok temu no i jak ktos chciałby nas zabrać to bardzo chętnie bo nie mamy zadnego transportu pozdrawiam i wszystkim zycze powodzenia, p.s jesteśmy z okoli Torunia, Poznania
hejka ja z kumpela bylismy juz na winobraniu mamy dwa namiary ale nie mamy transportu wiec jak by ktos by zechciał nas zabrać byłoby miło jesteśmy z okolic Torunia i Poznania i planujemy wyruszyc 3 lub 4 września piszcie [email]
Cześć , jestem zainteresowany i zdecydowany na wyjazd swoim autem , prosze o kontakt. Krzysiek jarek [email]
Cześć,a skąd byś jechal?ja jestem z warszawy plnuje pojechac na winobranie ale jestem nie zorientowany w tem bo nigdy nie bylem,jedziesz do jakis konkretnych miejsc wchodziloby w rachube zabranie mnie np i wspolne rozliczenie sie za benzyne?
Witan poszukuje osoby ze znajomością języka francuskiego w stopniu komunikatywnym chętnej do wyjazdu na winobranie wyjazd 7-8 wrześnie Chętnych prosze o szybki kontakt 5[tel], [email]
Prosze o kontakt osoby ktore maja jakies namiary na KONKRETNA prace we [email]
Szukam osoby chętnej do wyjazdu na winobranie około 15 sierpnia. Jadę samochodem.Potrzebuję kogoś z kontaktami(najlepiej na południu Francji), znającej francuski i z prawem jazdy(ewentualnego zmiennika dla mnie).
Chętnych proszę o kontakt na mail: [email]
Wystąpił błąd,miałam na myśli 15 września:)
hej, planuje wyjechac w pazdzierniku na winobranko. jakby ktos byl chetny dolaczyc - prosze o maila : [email]
Szukam osoby ktora majac juz jakis namiar badz doswiadczenie miałaby ochote zabrać ze soba towarzyszke na winobranie :) Znam bardzo dobrze jezyk i w razie czego mam prawo jazdy. Jestem gotowa wyjechac od zaraz. pozdrawiam
chetnych prosze o kontakt na adres: [email] badz na tel. [tel]
Cześć, ja również chciałbym jechać, oczywiscie termin od zaraz. Posiadam prawko wiec moge jechać jako zmiennik. Jeśli ktos potrzebuje towarzystwa to berdzo chętnie. Pozdrawiam prosze o kontakt: [email]
cześć !
Szukam kogoś z kim mogłabym zabrać się na winobranie w najbliższych dniach. Nie znam co prawda francuskiego ale znam angielski.
Proszę o kontakt
[email]
Cze! Znam francuski i mam prawo jazdy ale nie mam czym jechac jakby kto mial jakies namiary djacie znac zabiore sie [email]
mam auto na gaz mozemy sprobowac w szwajcari jezdze od paru lat na winobranie ale w tym roku sie niezapalem w zurichu wiec trzeba jechac kolo genewy a tam francuski wiec mozemy jechac bedzie nas 3 pozdrawiam i czekam na kontakt darek z wroclawia
mam auto na gaz mozemy sprobowac w szwajcari jezdze od paru lat na winobranie ale w tym roku sie niezapalem w zurichu wiec trzeba jechac kolo genewy a tam francuski wiec mozemy jechac bedzie nas 3 pozdrawiam i czekam na kontakt darek z wroclawia
szukam wolnego miejsca w aucie , lub wybiore sie z kims na stopa lub dolacze, [email]
Witam,pod koniec tego tygodnia, prawdopodobnie piątek/sobota ruszam samochodem do Francji, mam w aucie 6 miejsc (to jest 7-osobowy van). Koszty - zrzutka na paliwo.Info [email] albo [tel]. Jade z Warszawy ale mogę zabrać kogoś po drodze. Pozdrawiam, Krzysiek
potrafie malowac przydam sie napewno
jestem zainteresowana wyjazdem moj numer tel [tel]czekam
hej, napiszcie proszę, jak szukałyście kontaktu z winnicami?? czy można tam jechać w ciemno i dostać pracę??? z góry dziękuję za odpowiedź
pozdrawiam
ja też bym chciała wyjechac na winobranie może masz jakieś namiary gdzie?
hejka mozesz mi dac jakies namiary na winnice w szwajcarii ??? w tym roku nie dam rady tam jechac ale chce sobie zalatwic juz co nie co na przyszly rok! pozdrawiam i czekam na maila [email] z Chorzowa
http://perso.orange.fr/transpol/
czesc jesli dostalas wiadomosc to odpisz prosze chcialbym pogadac w sprawie wyjazdu pozdrawiam
aha jestem z czestochowy
witajcie. pilnie poszukuje jakiejs ofert, sprawdzonej! wyjazdu do pracy na winobranie w tym roku we wrzesniu. prosze o odp jesli ktos cos wie. własnie jeden koles mnie oszukał i musze znalezc jakas alternatywe!
dzieki
aga
[email]
6[tel]
Wolne miejsca na winobranie. Francja 2010

Warunki pracy:

OFERTA TYLKO DLA OSÓB Z PODSTAWOWĄ/ŚREDNIĄ ZNAJOMOŚCIĄ FRANCUSKIEGO !!!

Rodzaj pracy: Zbiór winogron.
Długość trwania kontraktu: 8 - 13 dni. Zależne od pogody. Kwota, którą można odłożyć za okres 8 dni po odliczeniu kosztów wyjazdu (285 zł) i kosztów zakwaterowania za 8 dni (57 Euro) to ok. 1.300 zł netto.

Godziny pracy: Najczęściej 8 godzin dziennie – zależne od pogody.

Naliczanie wypłat: Stawka godzinowa. Minimalna płaca ustawowa we Francji wynosi 8,86 Euro/godz. brutto (ok. 7.00 Euro netto)

Zakwaterowanie i transport do pracy
Rodzaj zakwaterowania: Domki kempingowe na polu kempingowym.
Każdy domek posiada własną toaletę i prysznic. Na kempingu dodatkowo dostęp do wspólnych toalet i prysznicy.

Kuchnia/gotowanie:
Pracodawca zapewnia 1 ciepły posiłek dziennie (w południe). Śniadania i kolacje we własnym zakresie. Każda kwatera posiada własną kuchnię wyposażoną w mikrofalówkę, lodówkę, czajnik i 4 palnikową kuchenkę.

Usługi dodatkowe:
Po zakończeniu kontraktu istnieje możliwość jednodniowej wycieczki do Paryża w cenie ok. 12,00 € (w tym przejazd do Paryża i transport po Paryżu). Minimalna ilość osób 35.

Koszt wyjazdu: 250 zł – przejazd w obie strony
35 zł – pełne ubezpieczenie PZU Wojażer na 10 dni

Planowany termin wyjazdu: 15-20 wrzesień

KONTAKT:
Agencja Pośrednictwa Pracy Matt-Job
Kościuszki 31
38-200 Jasło

TEL. 13 446 32 95
TEL. 6[tel]

www. matt-job.pl
witam wszytskich ja jestem pewna,ze wiekszosc z was jezdzi do Bojoleux,bylam widzialam slysz
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Studia językowe