czy francuską CV pisze sie tak samo jak polska?

Temat przeniesiony do archwium.
czesc ludzie! Chcialabym napisac cv i wyslac do Francji jestem ciekawa czy oni maja jakies specjalne reguły... Moze ktos mi poradzic,moze przyslac jakas przykladowa cv?! merci a l'avance:)
salut c`est mon mail: [email] Mam sporo przykładowych CV:) jeżeli się nie pali to poślę wieczorkiem lub jutro bo muszę wklikać na kompa, fais moi savoir sur mon mail, bizz:)
a masz moze jeszcze przyklad listu motywacyjnego?
ooo c'est superb! mais a vrai dire j'ai les besoin aujourd'hui. Alors si tu aurais le temps... BEDE NAPRAWDE WDZIECZNA ZA ICH PRZESLANIE! c'est mon mail : [email]
Mam, zostaw mail to posle w weekend:)
mes chères escusez-moi, mais j`ai prêté mes notes, en effet il faut attendre...un tout ptit peu...dimanche:)
Jeśli moglabyś przeslać i mi to byłabym bardzo wdzięczna. Mój e-mail: [email] Merci:)
Jeżeli to nie problem to ja również poproszę:]
mail-> [email]

Z góry dzięki
moj email [email] prosze cie jesli to mozliwe abys mi przeslala przykladowe CV i list motywacyjny Bardzo mi zalezy Z gory dzieki Pozdrawiam.
Dzieki za przeslanie mi tych materialow jestem Ci bardzo wdzieczna Jeszcze raz dzieki isabelle22
avec plaisir:)
kto pomoze mi napisac cos z francuskiego krótka notatke ja napisze po polsku kto mi przetłumaczy??bardzo prosze....
Salut Isabelle 22!!!

Mam prosbę wlasnie zabieram sie za pisanie mojego CV po po francusku i
nie wiem za bardzo jak sie do tego wziac!Czy chcalabys myslac mi przykladowe CV jesli to oczywiscie niejest problem!

Est-ce que tu pourrais m'envoyer CV si tu as le temps et envie ;) parce que je me mets a l'ecrire mais je ne sais pas trop comment on ecrit CV francais et j'en ai besoin pour chercher le travail.Mon e mail [email]

Bonne soiree!
prosze o pomoc!!!!!!!!
jak mozna sobie zalatwic swoj akt urodzenia(jestem polka) ale w jezyku francuskim Gdzie mam sie zglosic???prosze o pilna odpowiedz z gory dzieki ;)
Prosze o pomoc !!!! Jak zalatwic sobie akt urodzenia po francusku gdzie isc Prosze o pomoc!!!
Wystarczy przetłumaczyć akt polski, a ten dostaniesz w Urzędzie miasta zapewne, o ile nie masz go w domu.
Znalazłam informacje na http://www.francuski.ang.pl/forumnw.php?IDp=16077 , ze posiada Pani kilka przykładów listów motywacyjnych, cv w jezyku francuskim. Bardzo prosze o je przesłanie na mój adres [email] jeśli oczywiście to z Pana/i strony jest nadal aktualne. Z góry dziekuje. Z pozdrowieniami
ja rowniez bym prosila o przeslanie przykladowych cv i listow motywacyjny po francuski, z gory dziekuje. moj email: [email]
Jesli ogłoszenie jest dalej aktualne to ja również poproszę o wzory CV francuskie i list motywacyjny: [email] Merci bcp!
Hej,wlasnie mecze sie nad cv po francusku i nie bardzo wiem jak ono ma wygladac,jesli masz chwilke to bylabym ogromnie wdzieczna za wzor,z gory dziekuje,postaram sie [email]
Hej, nie wiem czy doszedl do Ciebie moj mail...Czy ja rowniez moglabym prosic o przyklad Cv? Bylabym Ci ogromnie wdzieczna.Pozdrawiam Asia.Moj mail: [email] lub [email]
Hej Isablla mogłabyś mi też wysłać te przykładowe CV po francusku, jeśli masz też jakieś przykładowe listy motywacyjne to również będe wdzięczna :-*
Cześć Isabelle22. Czy jeżeli Twój post jest jeszcze aktualny mogłabyś przesłać mi wzory CV i listu motywacyjnego? Post jest dość stary ale mam nadzieje ze jeszcze zaglądasz tutaj:)Mój mail: [email] Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam :) bisous
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa