AU PAIR Francja

Temat przeniesiony do archwium.
witajcie,
szukam dziewczyny, ktora chcialaby wyjechac na 10 miesiecy do Francji jako au pair. Wymagana minimalna znajomosc francuskiego i prawo jazdy. Zapewniony legalny pobyt, cotygodniowe kieszonkowe, nauka jezyka francuskiego, ubezpieczenie, mieszkanie i jedzonko :)

Rodzinka w porzadku, dzieci: siedmioletnie trojaczki

Ja tu jestem od wrzesnia 2005 i w czerwcu wyjezdzam. Nowa aupairka potrzebna od wrzesnia 2006.

Jesli ktos jest zainteresowany to z checia porozmawiam o szczegolach ;)

POZDRAWIAM i zachecam wahajacych sie ;)
Witam. Jestem zainteresowana. Prosze o wiecej informacji( jaka płaca,region)
:) witaj

Miasteczko nazywa sie Bois le Roi , bezposredni pociag do Paryza jedzie 35 min. Do dworca jest 5 min piechotka :)

kieszonkowe tygodniowo wynosi 80 euro (przelewaja mi na konto)

jak masz wiecej pytan to napisz raczej na maila :) (czesciej sprawdzam) :)

[email]

pozdrawiam
Promocja !!!

dwie zaprzyjaznione rodziny mieszkajace w odleglosci 50 m od siebie szukaja dziewczyn au pair od wrzesnia 2006! :) z cala odpowiedzialnoscia moge powiedziec, ze rodzinki sa naprawde fajne :)

po detale prosze sie zglaszac mailowo [email]
Jeśli ktoś jest zainteresowany wyjazdem au-pair, odsyłam na stronę:

www.paris17pologne.republika.pl

Jest to Stowarzyszenie, które znajduje rodziny we Francji dla polskiej młodzieży - licealistów bądź studentów. Ja byłem w zeszłym roku na miesiąc, trafiłem wspaniale, serdecznie polecam. W tym roku jadę do tej samej rodziny.
Hej! a czy mógłbyś sie ze mna skontaktować ewentualnie ja z Tobą-podaje mój numer gg- 9661425-chciałam pogadać o pobycie jako au-pair i o tym stowarzyszeniu które polecasz.
:)
Cześć mam pytanko dotyczace tego stowarzyszenia.chodzi o to ile nalezy zapłacić za znalezienie takiej rodziny we Francji.Zastanawiam sie nad takim wyjazdem wiec jeżeli ktoś może mi cokolwiek doradzić to piszcie na moj [gg] lub na maila.z góry dziekuje pa
Mam nadzieję że się mylę ale troszkę dziwne wydaje mi się to stowarzyszenie-choćby dlatego że podany jest numer telefonu komórkowego jako kontaktowy... hhhmmm jak na instytucję to troszkę dziwne że nie mają numeru stacjonarnego. kilka dni temu napisałam do nich maila-bez odzewu.
witam serdecznie!jestem zainteresowana wyjazdem do Francji comme au pair na ok. rok :) czy prawo jazdy jest konieczne?niestety nie posiadam...
hej szukam au pairki na okolo rok do Francji okolice Bordeaux od wrzesnia. Ja tu jestem od 1,5 msc i bd mi sie podoba ale niestety musze wracac we wrzesniu. Jesli jest ktos chetny niech pisze jak najszybciej na adres [email]
Dz z gory!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa