Salut

Temat przeniesiony do archwium.
Salut! Może ktoś mi doradzi gdzie mogę się nauczyć (w PARYŻU) języka francuskiego?? Za rozsądną cenę, jak najniższą!! Jakieś kursy dla pracujących lub uczniów, przy kościele lub uczelni... Zależy mi żeby zacząć naukę na wakacjach, a najpuźniej we wrześniu... Doradźcie mi... Proszę!!!
najpozniej sie pisze a nie najpuzniej:-) chyba duzo nie wymagam
Ja czekam na pomoc, a nie na poprawianie!

Przestań się czepiać!!

Jak nie masz nic do powiedzenia i doradzenia to się odczep i sam się poprawiaj a nie innych!

Nadal czekam na jakąś pomoc!!!
Naucz sie najpierw jezyka polskiego, grzecznosci a dopiero pozniej zwroc sie z twoimi problemami, pytaniami do innych forumowiczow. Slyszalas moze o formie grzecznosciowej?
do zarozumialego michala... wydaje mi sie ze przesadzasz.... ona potrzebuje pomocy wiec jezeli nie ptrafisz jej takowej udzielic wiec siedz cicho i przynajmniej nie przeszkadzaj. teraz juz do osdoby ktora prosi o pomoc... ja osobiscie w Paryzu nie bylem i za bardzo pomoc ci nie moge ale znam sposb jakim mozesz skontaktowac sie z taka szkola.....
co roku do paryza przyjezdza wiele dziewczyn z polski jako au pair..... wiem ze iwele z nich uczeszcza na takie kursy. postaraj sie wytezyc swoje znajomosci(wsrod rodzin francuskich ,ktore byc moze wynajmuja te dziewczyny)i popytaj sie o nie... moze one ci pomoga... zycze szczescia w poszukiwaniu szkoly/kursu
Dziękuję serdecznie za podsunięcie dobrego pomysłu...i za obronę!
Nie wpadłam na to:) Popytam się na pewno!
Mam nadzieję, że mi się uda!
Jeszcze raz dziękuję!

JANETA:)
de rien . mam nadzieje ze uda ci sie w paryzu ... niestety ja jeszcze nie moge wycheac do paryza chociaz marze o tym od kilku lat:) napisz czasem ja ci sie tam wiedzie : [email]
Z chęcią się odezwę! A jak będziesz w Paryżu to polecam sie jako przewodnik! Bardzo dużo czytałam o Paryżu i znam fajne zakątki, o których się nie mówi:)!

Jak chcesz do mnie popisać to: [email] :) Na pewno odpiszę!

Pozdrawiam:)

JANETA:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa