algieria 1!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
salut,
jade w wakavcje do algierii bede porozumiewala sie tam po francusku
troche sie boje bo malo wiem na temat kultury algierskiej zwyczajow obyczajow itp
w internecie malo jest stron polskich na temat algierii-przynajmnoiej nie znalazlam tego co mnie konkretnie interesuje czyli tych konkretnych informacji
wiec jesli ktos cos wie na temat algierii prosze o odpowiedz
bede baardzo wdzieczna
z gory dzikei i pap
merci
Pisz jeśli masz jakieś konkretne pytania,
pozdrawiam
intersuje mnie chyba wszystko:D
miedzy innymi jacy sa tam ludzi jaka jest tam tolerancja- czy wyznawcy islamu sa tolerancyjni w stosunku do ludzi innych wyznan ,chrzescijan-bede mieszkac u rodziny arabskiej sadze wiec ze tez sa muzlumanami
Czy wszystkie kobiety musza chodzic w tych chustach...mam nadzieje ze nie (byloby chyba zbyt goraco)
bede mieszkac w algierze ,stolicy , czy duzo jest tam atrakcji ,zabytkow

acha i jeszcze cos
ta rodzina mowi po francusku --ale zasatnawiam sie czy rozni sie on troche od tego jezyka ktory jest we francji--tzn czy jest to jakis dialekt-moze to za duze slowo-ale czy sa jakies roznice miedzy francuskim uzywanym w algierii a we francji??
czym sie odzywiaja??czy maja jakies specjalne dania -nie przepadam za miesem mam nadzieje ze nie jedze go zbyt wiele....
sama nie wiem o co pisac jesli wiesz cos jeszcze to mozesz mi napisac
dziekuje Ci ze pomozesz mi w jakis sposob
bardzo bardzo dziekuje pap :*
Jeśli chcesz moge Ci dac adres e-mail do Algierczyka, nazywa się Ahmed, ma 24 lata i jest sympatyczny. Mogłabys sobie z nim pogadać oczywiscie po francusku.

Pozdrawiam
Oleszka

Jesli jesteś zainteresowana to napisz mi na mojego
e-maila [email]
mysle ze na tej stronie znajdziesz wiele praktycznych informacji:www.arabia.pl

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa