Tak jest. Tylko ja za bardzo nie wiem gdzie, ale jak pojedziesz na concord do kosciola polskiego to tam sa wszystkie informacje
[konto usunięte]
24 kwi 2006
Polski sklep znajduje się właśnie przy polskim kościele w poblizu Place de la Concorde. Być może w Paryżu jest też inny, ale wiem tylko o tym. Można tam kupić polskie produkty spożywcze, a w kiosku polskie gazety i książki. Pozdrawiam.
[konto usunięte]
26 kwi 2006
Ale tam malo , drogo i stare wedliny.
[konto usunięte]
26 kwi 2006
WIEM ZE GDZIES NA BELLEVILLE JEST POLSKI SKLEP SPOZYWCZY, ALBO KOLO MENILMONTANT, TYLKO DOKLADNIE NIE PAMIETAM.... GDZIES W TYCH OKOLICACH... POZDRAWIAM, AA A KOLO MONTMARTRE JEST KNAJPKA Z POLSKIM JEDZENIEM.
[konto usunięte]
29 kwi 2006
ja bedac w Paryzu kupywalem w leader price ....najtaniej i w miare mozna pojesc to nawet
Janeta
01 maj 2006
Hejka!
Polskie to nie znaczy lepsze! Chodzi mi o to, że w Paryżu nie za bardzo można kupić dobre polskie strawy! Ja zaopatruje się zawsze w Leader Price, Lidl, Ed, Franpi... W miare tanio, spory wybór...
Smacznego.. :) :) :)
NICA 30
01 maj 2006
HEJ !! DOBRY SKLEP JEST NA NATION 9 RUE CHEVREUIL W 11TEJ DZIELNICY . DRUGI TEZ OK KTORY ZNAM -METRO MENILMONTANT TRZEBA SCHODZIC W DOL ULICA OBERKAMPF I ZNAJDUJESIE ON PO LEWEJ STRONIE NIEDALEKO OD METRA. UDANYCH ZAKUPOW!!! :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH