Poski sklep?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Wszystkich, czy ktos moze wie czy w Paryzy jest jakis sklep Polski?
Tak jest. Tylko ja za bardzo nie wiem gdzie, ale jak pojedziesz na concord do kosciola polskiego to tam sa wszystkie informacje
Polski sklep znajduje się właśnie przy polskim kościele w poblizu Place de la Concorde. Być może w Paryżu jest też inny, ale wiem tylko o tym. Można tam kupić polskie produkty spożywcze, a w kiosku polskie gazety i książki. Pozdrawiam.
Ale tam malo , drogo i stare wedliny.
WIEM ZE GDZIES NA BELLEVILLE JEST POLSKI SKLEP SPOZYWCZY, ALBO KOLO MENILMONTANT, TYLKO DOKLADNIE NIE PAMIETAM.... GDZIES W TYCH OKOLICACH... POZDRAWIAM, AA A KOLO MONTMARTRE JEST KNAJPKA Z POLSKIM JEDZENIEM.
ja bedac w Paryzu kupywalem w leader price ....najtaniej i w miare mozna pojesc to nawet
Hejka!

Polskie to nie znaczy lepsze! Chodzi mi o to, że w Paryżu nie za bardzo można kupić dobre polskie strawy! Ja zaopatruje się zawsze w Leader Price, Lidl, Ed, Franpi... W miare tanio, spory wybór...

Smacznego.. :) :) :)
HEJ !! DOBRY SKLEP JEST NA NATION 9 RUE CHEVREUIL W 11TEJ DZIELNICY . DRUGI TEZ OK KTORY ZNAM -METRO MENILMONTANT TRZEBA SCHODZIC W DOL ULICA OBERKAMPF I ZNAJDUJESIE ON PO LEWEJ STRONIE NIEDALEKO OD METRA. UDANYCH ZAKUPOW!!! :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa