poszukuję polaków w Bordeaux, bardzo pilnie!

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo pilna sprawa - potrzebujemy kogoś, kto odbierze znajomego z lotniska w Bordeaux w poniedzialek 26.06 i będzie mógł posłużyć za tłumacza przez góra 3 dni. Oczywiscie za rozsądne wynagrodzenie. Jesli znasz francuski i polski i chcesz troche zarobic a przy okazji bardzo nam pomoc, to bardzo prosze o kontakt na numer tel. 5[tel]!!!! moze znacie kogos, kto moze pomoc - to pilne, please
szkoda, ze przeczytalam Wasza wiadmosc za pozno. Mieszkam w Bordeaux i rzeczywiscie moglam Wam pomoc. Polecam sie na przyszlosc, w przypadku podobnej sytuacji. Moj mejl: [email] Pozdrawiam.
CZESC.PRZEPROWADZILEM SIE Z PARYZA W OK.BORDEAUX.SZUKAM POLAKOW.JEST TO TROCHE NIE NA TEMAT ALE CHCIALBYM NAWIAZAC JAKIES ZNAJOMOSCI Z POLAKAMI.MOJ MAIL [email] BADZ NR TEL [tel]
CZESC.PRZEPROWADZILEM SIE Z PARYZA W OK. BORDEAUX.SZUKAM POLAKOW.WIEM ZE TO NIE NA TEMAT ALE CHCIALBYM NAWIAZAC KONTAKT Z POLAKAMI. MOJ MAIL [email] BADZ NR TELEF [tel]
hej ja aktualnie mieszkam w Portets tez kolo Bordeaux moze wiesz gdzie to jest?? Ale musze cie zmartwic... bo jestem tu na okres wakacji czyli do polowy wrzesnia ! :)
no hej.nie wiem dokladnie ale zaraz SPRAWDZE.JA MIESZKAM W LAMARQUE.MAM TROCHE WOLNEGO CZASU W DZIEN.WIECZORAMI PRACUJE.MOZE SIE SPOTKAMY GDZIES?
NADAL SZUKAM MIESZKAJACYCH W OKOLICY BORDEAUX.....
hmm ciezko bedzie sie spotakc bo ja pracuje w dzien :/ a w tyg mam tylko 1 dzionek wolny i jest to podczas week. A wekkendy spedzam w Arcachon (czyli wypad na plaze) SZKODA!!
JA JEZDZE DO CARCANS.MOZEMY GDZIES NA PLAZY.TO JEST CHYBA NIE DALEKO....
hmm...... ciekawe ciekawe!! Jak sie dowiem gdzie to jest to dam ci znac!! ;) d'accord?
W PORZADKU..ZOBACZ NA MAPIE NA KOMPIE...LAMARQUE
ok ----------->
...no prosze, prosze, kreuje sie polonia na forum :)) moze spotkamy sie wszyscy razem w przyszlym tygodniu? pozdrawiam.
NO WITAM...GOTTEK...MYSLE ZE MOGLIBYSMY.W PRZYSZLY WEEKEND?ROWNIEZ POZDRO..
Chętnie bym się do Was przyłączyła, ale dopiero od września... Jadę na rok na Socratesa do Bordeaux, więc jakby coś to chętnie się spotkam, wyskoczę gdzieś... Czekam na propozycje :) jakby coś to [email]
może kiedyś, kto wie. też jadę
Cieszę się, że też Bordeaux... Rozumiem, że również wyjazd na Socratesa? A może na Université Montesquieu Bordeaux IV? Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać...
Hej, ja jadę na Montesquieu! Będę mieszkał na kampusie, w village 4, mój kumpel w village 5. Do zobaczenia :)
ja mam w planach BX 3
czyli naprzeciwko. campus?
Witam... jeśli nadal szukasz- mieszkam w Bordeaux i będę tu prawdopodobnie jeszcze baaaardzo długo... pozdrawiam
aaa i podaję moje [gg]
Hej diablusia! CZy moge Cie czasami pomeczyc pytaniami nt Bordeaux na gg??Mam troszke pytan i dlatego nie przepuszczam nikomu z Bdx!;)
I zazroszcze tego, gdzie jestes:D
Pozdrawiam
jasne nie ma problemu- do zobaczenia na gadulcu...
Witam mam nietypowa sprawę, mianowicie poszukuje Polaków mieszkających w Bordeaux którzy mogliby mi udzielic informacji na temat "systemu dostaw rowerowych w Bordeaux". Za każdą pomoc w uzyskaniu jakichkolwiek informacji będę naprawdę niezmiernie wdzięczna:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka