ktos chetny wyjechac na rok do Francji??

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!! Szukam chetnej dziewczyny do wyjazdu jako au-pair do francuskiej rodziny w okolice Bordeaux na okolo rok od wrzesnia. Jestem tu od prawie 2msc ale we wrzesniu musze wracac do Polski. Jezeli jestescie zainteresowane wyjazdem to piszcie na tej stronce lub na mojego maila : [email]
Wiem ze koszty agencji sa wysokie i dla dzeiwczyn i dla rodziny dlatego pisze tutaj bo rodzina jest sprawdzona i naprawde super!! Jutro wyjezdzamy na wakcje na 5tyg ale jak tylko bede mogla to odbiore wasze wpisy.
Wiecej szczegolow dla zainteresowanych podam na maile
Witaj, ja bym chętnie pojechał do Francji na rok, z tym, że jestem facetem ;)rnMówię poważnie, skończyłem właśnie moje LO w klasie o profilu delf i jestem zainteresowany rocznym wyjazdem do Francji. Z racji tego, że nie posiadam koneksji zdaję sobie sprawę z tego, jak głęboka jest to woda. W razie czego odpisz tu i sie skontaktujemy :)
pozdrawiam
Czeœć!Chętnie skorzystam z tej oferty, jeœli jest jeszcze aktualna. Fajnie się składa, bo akurat skończyłam studium medyczne na kierunku opiekunka dziecięca i tym bardziej jestem zainteresowana. Szukam pracy jako opiekunka w żłobkach, ale niestety u nas w Polsce to nie takie proste. Byłam już kiedyœ we Francji i opiekowałam się dwójkš dzieci w miejscowoœci Corbeille-Essonnes pas loin de Paris. Jeżeli chciałabyœ się skontaktować ze mnš voilà mon numéro de téléphone:(0-52)383-75-73 lub cellulaire:5[tel]. Tu peux compter sur moi!Merci d'avance!
Mam znajomego we Francji w miejscowosci Grande Motte blisko (Montpellier )
nad morzemsrodziemnym , szuka osoby chetnej AU Pair na rok .
Jesli bedziesz zainteresowana to dam namiary , ale napisz cos o sobie
w j.francuskim to przekaze jemu do zapoznania .

Pozdrawiam
nmbcvmvbm

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa