Rodzina w Nantes pilnie poszukiwana

Temat przeniesiony do archwium.
Od polowy wrzesnia zaczynam studia w Nantes, wszytko ukladalo sie swietnie, znalazlam rodzine jako au pairka, ale kilka dni temu wszytko przepadlo!!!!!!!!!! Szukam wiec ponownie i innymi sposobami. Moze ktos z Was zna ludzi ktorzy szukaja nowej opiekunki na przyszly rok szkolny....?

Jestem au pairka od roku, w Bretanii, opiekowalam sie do wczoraj 4 letnim chlopcem, dzis wrocilam do Domu:)

Jakby co, moj adres: [email] moge tez podac nr tel do rodzicow malego, aby ewentualnie zaiteresowana rodzina mogla sie z nimi skonsultozac.

Naprawde zalezy mi na tych studiach..jesli jestescie w stanie pomozcie..
czesc, mam na imie Kasia, mieszkam w Nantes, urodzilam tu synka i sama szukam pracy dla siebie, znalazlam ogloszenie w internecie, ktorym moze bedziesz zainteresowana, rnrnrecherche jeune fille au pair 15/09/2006 rn rnFamille française habitant à Nantes (Bretagne) ayant déjà accueilli des jeunes filles au pair polonaise plusieurs étés, recherche jeune fille au pair pour l'année scolaire 2006/2007. Nous avons trois filles (l'une va à la crèche, les deux autres à l'école). rnEmail: [email] Tel:33.(0)6.71.11.56.82. rnniestety nie gwarantuje nic bo nie znam tej rodziny...pozdrawiam Kasia,

« 

Studia językowe