OPIEKA NAD DZIECKIEM -PILNE

Temat przeniesiony do archwium.
POSZUKUJE OPIEKUNKI,POLKI, DO OPIEKI NAD 4,5LETNIA DZIEWCZYNKA.WYMAGANY JEZYK FRANCUSKI LUB ANGIELSKI. PRACA + MIESZKANIE NIEZALEZNE. TEL. [tel]. MAGDA.
Bardzo chętnie zajęłabym się dzieckiem w Lyonie, najchętniej w polskiej rodzinie. Nie znam francuskiego ani angielskiego. Czy mogłaby mi pani wskazac rodzinę, która poszukuje takiej opiekunki, niekoniecznie znającej język obcy? Z czasem napewno się któregoś nauczę :-). Będę mieszka w okolicach stadionu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam!
a gdzie? mieszkam teraz w marseille i za tydzien konczy mi sie praca, wiec szukam nowej posady. znam francuski. prosze o odpowiedz, najlepiej listowna, [email]
pozdrawiam
kasia
ZAPOMNIALAM DODAC ZE TA PRACA JEST W PARYZU. STACJA METRA PONT DE NEUILLY.
hej hej...
ja myslalam,nad tym zeby pojechac do Francji,ale nie wiem czy nie wyladuje w koncu we Woszech...w tym roku zdalam mature z francuskiego i wloskiego.teraz jestem w Barcelonie i pracuje jako kelnerka(ale mam juz dosyc tej pracy). mogabys cos wiecej napisac na temat tej pracy? ile sie zarabia i czy sa przyjazni ludzie..jakby co ja za ok. 2 tyg bylabym wolna
prosze o wiecej informacji:) na adresik.. [email]
(od razu mowie, ze jak cos to jutro odpisze- bo dzisiaj juz nie dam rady)
goraco pozdrawiam:)
Urszulka 87 radze ci szukac pracy w Francji niz we Wloszech
Jestem zainteresowana, nawet bardzo czy oferta jest nadal aktualna?
Moje pytanie dotyczy oferty NICI 30 czekam na odpowiedź, dziękuję i pozdrawiam Gaba
czesc gabi. wlasnie sie dowiedzialam ze ta praca jest juz nieaktualna. zycze Ci powodzenia w znalezieniu innej.pozdrawiam
Gabi czekam na odp mojej oferty ktora przeslalam ci na maila :)
cześć chciałabym wyjechac na okres wakacyjny tj. czerwiec- sierpień jako au pair fille do Francji region nie ma znaczenia, mam 18 lat przed wakacjami zdobęde prawo jazdy, nie byłam karana jestem w 2klasie szkoły średniej
Pisze do ciebie, bo być może znasz jakaś rodzine lub masz znajome au-pair'ki które potrzebują zastępstwa na ten okres . odp na e-maila tak szybko jak to jest możliwe [email] z gory dziękuje
a zapomniałam , jeśli chodzi o język francuski - nie mam żadnych problemów w komunikacji interpersonalnej,w ubiegłym roku zdałam certyfikat DELFA1, mówie dobrze również po niemiecku i angielsku
wypowiedź kierowana do Nica30
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka