poszukuje osob mieszkajacych w okolicy Nantes!!

Temat przeniesiony do archwium.
hej mieszkam od niedawna w okolicy nantes poszukuje kontaktu z osobami ktore sa tutaj dluzej i mogly by mi pomuc w nauce jezyka i ewentualnie poznaniu okolicy!! moj nr [gg]
czesc, mam na imie Kasia, mieszkam w Nantes od maja 2006, niestety nie znam francuskiego, sama sie zapisalam na kurs, ale urodzilam dziecko i nie mam mozliwosci uczeszczac. Ale jak masz ochote porozmawiac, -na spotkanie nie obiecuje, bo mam malenstwo, to oferuje swoja osobe
cześć!

kiedyś szukałam informacji o Francji i języku w ogóle i znalazlam blog dziewczyny, właściwie młodej kobiety, ktora od kilku lat mieszka we francji, ma tam rodzine, dzieci etc. zna nie tylko paryż;) przeczytalam wszytskie jej notki:P Może spróbuj się z nia skontaktować przez ten blog.
oto adres: http://paryz.blox.pl/html
Pozdrawiam
hej kasia dzieki za odpowiedz! ja mieszkam w okolicy i w nantes jestem co jakis czas! jak mozesz to odezwij sie do mie na [gg] lub przeslij mi adres maila [email] to muj adres na maila i msn jak posiadasz to mozesz mie zlapac!! a bardzo by mie interesowaly wiadomosci na temat kursow jezyka! pozdrawiam ania!!
hej niestety strona ktora mi podales juz nie istnieje lub nie moge jej otworzyc!! szkoda ! ale serdeczne dzieki za pomoc ! pozdrawiam ania!
Ona tylko na Sokratesa do Paryza przyjechala, nie mieszka tam od wielu lat, ale faktycznie blog ciekawy, masa praktycznych informacji i warto poczytac przed przyjazdem, ciekawa jestem jak sie rozwinie
hey Kasia mam pytanie dotyczace praw w francji bo napisalas ze masz dziecko i bym sie chciala ciebie spytac kilka zeczy ! jak mozesz to odezwij sie do mie pozdrawiam ania!
czesc
od niedawna mieszkam w La Roche sur Yon (godzina od Nantes) i tez szukam fajnych Polakow w okolicy
mam 3.5 letniego synka
moj skype iwonia45
e-mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka