tydzien we francji za tanie pieniadze ;))

Temat przeniesiony do archwium.
hej czy ma ktos ochote na wycieczke do francji za jakies niewielkie pieniazki. a ;) ;) ja raczej sie nie orientuje co i jak trzeba zalatwiac. nigdy we francji nie bylam ... ;( jak myslicie czy jedynym rozwiazaniem na nocki sa hostele ... z tego co wiem kosztuj ok 100 zl za dobe. chcialabym cos tanszego ...;) interesuje mnie glownie okres koniec czerwca i poczatek lipca 2007
mysle jescze o wyprawie traperskiej gdzie na wschod ale to juz inna historia ;)
Wrzuc do google:
"auberges de jeunesse"
Tam masz mnostwo precyzyjnych informacji o noclegach, lokalizacji itp.

To sa schroniska młodziezowe, chyba najtańsze noclegi, trzeba się zapisać w Polsce do Towarzystwa Schronisk młodziezowych wtedy sa duże znizki.
Inna mozliwość to kampingi, dawniej spało sie na karimacie za darmo na parkingach przydroznych; teraz to chyba ryzykowne nieco.
Jedziesz z kimś, czy szukasz towarzytwa do podrózy? Co masz namysli pisząc "wschód"
Ukraina? Rosja? Indie?
Ja bardzo chetnie wyjade na te wakacje do Francji i rowniez szukalem osoby chetnej do takiego planu.rnOdezwij sie... [email]
Witajcie,

Ja takze planuje w przyszlym roku wyjazd do Wloch lub Francji. Marzy mi sie podroz, ktora moglabym wspominac po latach...taki ostatni 'mlodzienczy zryw':) Czy ktos jest chetny?:)

Pozdrawiam.
Taaak, taka podroz o ktorej zawsze sie marzylo...mmm...ale jeszcze taka zeby wydac na nia jak najmniej pieniedzy ;)
Od kilku lat organizuje niewielkie grupy-fajne wyjazdy do Paris i Cote d,Azure.
Jestem pilotka wycieczek i uwielbiam te regiony.
Przykladowo za nocleg w apart z kuchnia Nicea Antibes placisz -ze mna 400-500zl za tydzien,zalezy od terminu. Jest wiele opcji.
Od 23.czerwca do 12 lipca jestem w Nicei i przyjmuje grupy -zalatwie nocleg,przejazd i pokaze duzo przepieknych i ciekawych rzeczy!! kontakt email [email] a Bientot!!!Tego nie ma w żadnym biurze podrózy.
Mi ten pomysł bardzo się podoba :)
Ja także byłabym zainteresowana;) Wprawdzie planowałam wyjazd do pracy we Francji, ale trudno jest cokolwiek znaleźć, więc na otarcie łez wystarczy mi tydzień lub dwa w tym wspaniałym kraju.
demain wiesz ze w Polsce zostanie zatrudiona najlepsza na świecie architekt ODILE DECQ www.odbc-paris.com
Bardzo chętnie wyjechałbym do Francji! Najchętniej Paryż,
ale może też być Nicea. Czy musiałbym sam zebrać grupę chętnych (ile osób?)
Czy ty sama kompletujesz skład i mogę się do ciebie zgłosić sam? Jak wygląda dojazd/dolot itp. do Francji?
Rozumiem, że cena 400-500zł jest za 1 osobę? Oczywiście, może to głupie pytanie, ale z doświadczenia wiem, że ceny za nocleg we Francji mogą być bardzo różne. Dzięki za informacje
Witam :)

Ja tez bardzo chchiałabym w najblizszym czasie wyjechac do Francji, zbiza się weekend majowy, i oczywiscie troszkę wolnego.. Czemy więc nie spędzić tych dni w ulubionym miejscu, byłam tak juz kilka razy, ale z reguły były to organizowane wycieczki, jeżeli organizujesz cos takiego to ja chetnie sie przyłacze :)
Prosze tylko o więcej informacji.

Pozdrawiam wszystkich
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia