Nice-Cannes-Grass - szukam znajomych

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc,
jestem au-pair we Francji juz od jakiegos czasu. Swietne miejsce, mila
rodzina... ale od czasu do czasu brakuje mi kogos z kim moglabym wybrac sie cos
pozwiedzac, pojechac do kina lub tylko milo spedzic weekend. Wiec jezeli masz
troche wolnego czasu i ochote wybrac sie gdzies a jestes w okolicy Nice,
Cannes, Grass - czekam na wiadomosc od Ciebie.
Pozdrawiam
Ailill
Witam,
jestem w bardzo podobnej sytuacji ..brakuje towarzystwa zeby isc pozwiedzac co kolwiek nawet polezec z kims na plazy;p
jesli jestes dalej zainteresowana prosze o napisanie maila [email]
Pozdrawiam;)
Prawdopodobnie takze pojade w te wakacje w okolice Cannes (lipiec), zostawiam więc mojego maila. [email]
hejka!
Ja za 2 tygodnie jadę na miesiąc do Nicei, też będe tam sama i szukam towarzystwa na plażę, piwko czy imprezkę :P Więc piszcie ludziska z Nicei i okolic!!! mój mail: [email]
witam!mieszkam w okolicach Niceii, a dokladnie w Vence.praktycznie nie znam tu nikogo i bardzo chcialabym nawiazac jakies znajomosci.dlmatego Ci ktorzy maja ochote sie ze mna spotkac, prosze o pisanie maili na [email]
Witam! mam 23 lata i mieszkam od 6 miesiecy w Cannes. jak dotad nie spotkalem zadnego rodaka a strasznie tu nudno. jezeli jest ktos w okolicy to chetnie sie spotkam. [email] [gg] . pozdrawiam
witam czesto bywam w nicei,bo jeżdze na cors daj namiary to odezwe się jak będe mam male mieszkanko w nicei mozna małą imprezke zrobic pozdrawiam [email]
Stary temat, ale odkopałam go i postanowiłam skorzystać. Jestem w Cannes do końca września jako au pair i szukam kogoś, z kim mogłabym się spotkać, bo zaczyna wiać nuda...
I kontakt: [email] lub [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego