au pair szuka rodziny

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich! piszę tu w następującej sprawie. Jestem na pierwszym roku fil.romańskiej i chciałabym wyjechać na miesiac lub dwa podczas tych wakacji do Francji jako au pair. Czy ktoś może zaproponować jakąś rodzinę lub też podpowiedzieć jak i gdzie szukać takich ofert? jak narazie przejrzałam oferty kilku agencji i zazwyczaj okres minimalny to 6 miesiecy... z gory dziekuje za pomoc:)
hej ;-) odpisalam ci we wczesniejszym zapytaniu, nie wiem czy przejrzalas te stronke, wydaje mi sie ze byla tam mowa o wyjazdach wakacyjnych, zycze powodzenia;-) sama z checia wyjechalabym aby podszkolic jezyk ale moja rodzinka skutecznie mnie tu trzyma(maż i corcia 20miesiecy;-) pozdrawiam
ja wybieram sie z gawo na wakacje po raz 3 wiec zapewniam Cie ze maja wyjazdy wakacyjne. Gdzie studiujesz? ja tez 1 raz wyjechalam na au pair po 1 roku - tez studiuje romanistyke!
ja wybieram sie z gawo na wakacje po raz 3 wiec zapewniam Cie ze maja wyjazdy wakacyjne. Gdzie studiujesz? ja tez 1 raz wyjechalam na au pair po 1 roku - tez studiuje romanistyke!
czesc wejdz sobie na strone www.aupair.world
ja znalazlam rodzine przez ta strone.jestem w lyonie od 2miesiecy
przez agencje sie nie oplaca za duzo kasy biora i nic wielkiego nie robia...zakladasz tam sobie profil wklejasz zdjecia itd
pozdarawiam
kinia
hej, jesli ciagle szukasz rodziny znam na serio kogos sprawdzonego! To sa dwia mamy - bez ojcow, czyli dwojka dzieci: chlopiec 4.5 i dziewczynka 4! mieszkaja w alpach niedaleko grenoble. Ja bylam pierwsza au pair malej Tao (miala wtedy 4 miesiace). Na serio bankowo i sprawdzone. Poszukuja kogos od ok 25 czerwca do konca sierpnia. Miejscowosc narciarska les deux alpes (mozesz sprawdzic w necie). jesli jestes zainteresowana napisz do Sandrine: [email] powodzenia
A czy są jakieś stronki francuskojęzyczne przez które można znaleźć wakacyjną pracę au pair?
najlepiej dac ogloszenie w internecie np www.findaupair.com
albo na stronie:
http://www.bebe-nounou.com/index.htm
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Życie, praca, nauka