Szukam fille au pair koło Paryża !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Bonjour !

Pilnie szukam dziewczyny, mówiacej trochę po francusku, chętnej na roczny wyjazd jako au pair w okolice Paryża.
Rodzina jest bardzo sympatyczna i uczciwa (sprawdzona). Dwie dość duże dziewczynki są samodzielne, należy im dotrzymywać towarzystwa wieczorami (raczej jako grande soeur niż opiekunka ;)), przypilnować, żeby odrobiły zadania i posprzątały, przygotować proste posiłki.
W zamian rodzina oferuje pokój z łazienką (w ich domu), bilet miesięczny na dojazdy do Paryża, kieszonkowe, pomoc w załatwianiu formalności i bardzo przyjemną atmosferę i postępy w nauce języka.
Są naprawdę fantastyczni i potrafią się odwdzięczyć za życzliwość! Mój mail kontaktowy to: [email] piszczie po polsku lub francusku ;)
hm ja bym była chetna, nawet bardzo:)jednak jest pewien problem, mogłabym wyjechac ale tylko do września bo potem musza wracac do szkoły...moje [gg] . Jestem osoba odpowiedzialna która nie raz sie zajmowała juz dziecmi wiec moge powiedziec ze mam pewne doświadczenie. POzdrawiam
Ponawiam apel...
chetnie bym skorzystala, ale nie moge teraz wyjechac:((
Ja też bym bardzo chciała,ale mogę tylko do października... :/
hej. jesli szukasz swietej rodzinki na sierpien to moge Tobie zalatwic. mieszkaja w Ardeche, 80 km od Avignonu, jesli lubisz Prowansje spodoba Ci sie. Ja do nich jezdze od 4 lat, dzieciaczki(chlopcy) byli malutcy jak bylam pierwszy raz, teraz to juz duzi chlopcy:) ale sa bardzo grzeczni i ulozeni. Rodzice tez sa brdzo mili, duzo pracuja ale dzieci nie sprawiaja zadnych klopotow. Poznalam ich dzieki agencji aupair Anya, wiec jest to rodiznka sprawdzona, bo z tego co slysze od kolezanke moze roznie trafic, niektore dziewczyny szukaja na wlasna reke i konczy sie tak ze wracaja po tygodniu do domu, albo w ogole nikt ich z dworca nie odbiera. Oczywiscie jesli bedziesz zainteresowana to ja odstapie ci adres, niestety nie przedstaiwe ci rodzinki za darmo, bo sama zaplacilam 900 zl, jesli sie zdecydujesz to odstapie ci go za 250 zl, placa w porownaniu z innymi rodzinami duzo bo 100 euro za tydzien, dwa dni wolne w tygodniu, potrzbuja kogos na piec tygodni w sierpniu (ja moge byc tylko w lipcu wiec potrzebuja kogos) czyli zarobisz okolo 2000 zl. Jak na to ze za nic poza tym nie placisz i masz darmowy kurs jezyka i pobyt w cudownym regionie to chyba dobrze nie?A na nastepny rok napewno bedziesz mogla przyjechac z kims zeby bylo Ci razniej, ja juz byla z chlopakiem, kolezanka a teraz biore mame ktora od miesiaca jest spakowana bo nie moze doczekac sie ze zobaczy w koncu Francje:)
napisz do mnie jesli masz jakies pytania, chcesz zobaczyc zdjecia itd..moj adres [email] [gg]
Bardzo sympatyczna i uczciwa rodzinka spod Paryża szuka au-pair na przyszły rok... jest ktoś chętny ?? [email]
czesc czy Twoja oferta z odstapieniem pracy jest jeszcze aktualna???pilnie szukam pracy na sierpien:)jesli tak czekam na kontakt:)
hej!!szukam pilnie pracy jako fille au pair na wakacje juillet-aout posiadam referencje jesli ktos moze mi pomoc w znalezieniu jakies sympatycznej rodzinki prosze o kontakt moj email [email] merci d'avance:)
czesc,jestem chetna na ten wyjazd jako au pair na rok.bardzo mi na tym zalezy.,jesli to jest nadal aktualne prosze o kontakt
paulina
czesc,jestem zainteresowana wyjazdem na rok do francji.jesli jest to madal aktualne prosze o kontakt,moj tel 5[tel]dziekuje i pozdrawiam
hello :) chcialam sie zapytac od kiedy do kiedy jest ta parca i czy jest jeszcze aktualna ?? moj mail : [email]
szukam pracy we Francji od 12 lipca do 12 wrzesnia prosze o jakies info [email]
To jest wyjazd na 10-11 miesięcy, od września. Pozdrawiam.
szkoda ze nie od pazdziernika bo z checia bym pojechala.. chyba ze da sie cos z tym zrobic ;)
nieaktualne !!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie