szukam rodzinki we Francji

Temat przeniesiony do archwium.
witam, chciałabym od lipca pojechac jako fille au pair do Francji. Jesli ktos zna rodzinke która byłaby zainteresowana bardzo prosze o kontakt [email] Moge dodac ze francuskiego ucze sie od 5 lat i zdałam w tym roku DELFa, umiem równiez dobrze angielski, mam listy referencyjne i co chyba najwazniejsze bardzo lubie spedzac czas z dziecmi. Jestem cierpliwa, odpowiedzialna, pełna energi wiec lubie aktywnie spedzac czas, umiem pływać i chetnie pomoge w drobnych pomocach domowych. Moje gg to:1691382
hej. jesli szukasz swietej rodzinki na sierpien to moge Tobie zalatwic. mieszkaja w Ardeche, 80 km od Avignonu, jesli lubisz Prowansje spodoba Ci sie. Ja do nich jezdze od 4 lat, dzieciaczki(chlopcy) byli malutcy jak bylam pierwszy raz, teraz to juz duzi chlopcy:) ale sa bardzo grzeczni i ulozeni. Rodzice tez sa brdzo mili, duzo pracuja ale dzieci nie sprawiaja zadnych klopotow. Poznalam ich dzieki agencji aupair Anya, wiec jest to rodiznka sprawdzona, bo z tego co slysze od kolezanke moze roznie trafic, niektore dziewczyny szukaja na wlasna reke i konczy sie tak ze wracaja po tygodniu do domu, albo w ogole nikt ich z dworca nie odbiera. Oczywiscie jesli bedziesz zainteresowana to ja odstapie ci adres, niestety nie przedstaiwe ci rodzinki za darmo, bo sama zaplacilam 900 zl, jesli sie zdecydujesz to odstapie ci go za 250 zl, placa w porownaniu z innymi rodzinami duzo bo 100 euro za tydzien, dwa dni wolne w tygodniu, potrzbuja kogos na piec tygodni w sierpniu (ja moge byc tylko w lipcu wiec potrzebuja kogos) czyli zarobisz okolo 2000 zl. Jak na to ze za nic poza tym nie placisz i masz darmowy kurs jezyka i pobyt w cudownym regionie to chyba dobrze nie?napisz do mnie jesli masz jakies pytania, chcesz zobaczyc zdjecia itd..moj adres [email] [gg] maj sie Asia

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia