szukam fille au pair

Temat przeniesiony do archwium.
Bonjour,
szukam fille au pair na moje miejsce. rodzinka jest bardzo przyjemna i swietnie sie tu czuje. potrzebuja kogos na przyszly rok szkolny, mieszkamy w Caluire, blisko Lyonu. dwoje dzieci do pilnowania: alice 10 lat i thomas 8 lat. sa bardzo samodzielni. rodzina wymamga jedynie dziewczyny mowicej po francusku w stopniu dosc dobrym, szczegolnie wazne jest to dla dzieci. pozdrawiam i czekam na wasze propozycje :)
ja poszuję pracy, ale na wakacje :) studentka filologii romańskiej...anuż rodzinka ma znajomych. Mój [email] pozdrawiam
od kiedy do kiedy?? mozesz podac wiecej szczegolow??
hej,

zapytam sie czy znaja kogos kto szuka au pair na wakacje, ale jak narazie nic nie slyszalam, a na moje miejsce potrzebna jest dziewczyna od 27 sierpnia do ok. polowy lipca 2008.
hm.. nie bardzo mi pasuje ..szukam od pazdziernika do maja :) szkoda.. no coz jakby ktos cos wiedzial czekam na info :)
hello moglabys mi napisac wiecej szczegolow [email] bo jednak wyjazd caloroczny by mi pasowal :) pozdrawiam :)
przepraszam pomylilam sie moj mail : [email]
zreszta teraz juz oba sa dobre :)
Hey
Poszukuje rodziny we francji, ktora poszukuje au-pair na rok. Bardzo bym chciala zastapic cie. Tylko jest jedem problem ja nie znam francuskiego, co nie znaczy, ze nie chce sie tego jezyka nauczyc wprost przeciwnie bardzo chce!
W Polsce koncze prace 12 sierpnia wiec z mila checia wyjade :))
prosze napisz do mnie [email] lub [gg] poniewaz tez szukam kogos na moje miejsce
http://petit-boulot.vivastreet.fr/petits-boulots+isere/cherche-aupair
ja tez szukam au pair dla znajomej, i bez wielkiego poziomu francuskiego, [email]
Hej,
Ja tez rozpoczynam poszukiwania kogos na moje miejsce,
w pazdzierniku musze opuscic rodzinke, i kontyowac studia... ale moze wroce do nich za rok.
Rodzinka mieszka w Versailles, jest bardzo mila, dzieci maja swoje gorsze dni, ale czasami sa przemile, szczeglie najmlodsze, teraz chodza do szkoly, w domu zosytaje tylko 1, i w najblizsych dniach oczekujemuy kolejnego :)
Moj mail dla zailteresowanych: [email]
Dzieci jest 5, ale naprawde mozna podszkolic francuski,
szukamy osoby, ktora nie tylko zaprowadzi dzieci do szkoly, ale takze pomoze troszke w codziennych porzadkach.
Moj francuski byl nijaki, na poczatku nie rozumialam co dzieciaki do mnie mowia, a teraz... uwielbiam ten jezyk :)
Pozdrawiam,
A potrzebne sa do tego jakieś referencje, że wcześniej sie opiekowałam dziecmi? JAk dobrze trzeba zna francuski?
Ja uczę się 2 rok francuskiego. Umiem sie dogada, ale nie mam zbyt dużego zakresu słownictwa, więc nie wiem, czy bym sobie poradziła.
Pozdrawiam serdecznie,
Dorota
Jezeli chodzi o moja rodzinke, nie potrzeba zadnych referencji. Jedyne czego potrzebujesz to cierpliwoc do dzieci, i troszke energii do pomocy w domu.
Nie zagladam tutej czesto, wiec jezeli chcesz dowiedziec sie czegos wiecej pisz prosze na maila.
Pozdrawiam.
Witam!
Jesli jestes zainteresowana praca jako opiekunka dwojki dzieci w polsko-francuskiej rodzinie (praca od zaraz bez koniecznosci znajomosci francuskiego) dzwon 668200554 opowiem reszte szczegolow ;0).
Pozdrawiam,
Ela.
Witajcie! Chetnie pilnowalabym dzieci rodziny francuskiej , ale ze mam 17 lat chcialabym tez uczeszczac do tamtejszej szkoly ;] Orientuje sie ktos moze czy by sie znalazla jakas rodzina? Dodam tylko ze znajomosc jezyka francuskiego i dobra +srednio angielski + doswiadczenie z dziecmi ;) pozdrawiam i czekam na wiadomosc!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Ici on parle français

»

Życie, praca, nauka