Tani nocleg w Paryżu/ dojazd z Beauvais do Paryża

Temat przeniesiony do archwium.
witam!
Wybieram się do Paryża na parę dni, poszukuję więc jakiegoś miejsca do spania dla 2 osób w rozsądnej cenie, ale też warunkach w miare wygodnych. Znalazłam nawet sporo ofert tanich hosteli, jednakże wolę lepsze warunki niż spanie w kilka osób (obcych) w pokoju bez łazienki. Nie chodzi mi więc w tym momencie o najtańszy nocleg- szukam hotelu w rozsądnej cenie i w miare blisko centrum. Jeśli ktoś może mi podrzucić jakis namiar byłoby super.
Drugą sprawę jaka mam: jak najlepiej dojechać z lotniska w Beauvais do Centrum Paryża?
dzięki za odp.
Obejrzyj w wyszukiwarce, niedawno sie pytala jedna osoba i dostala bardzo duzo informacji i linkow odnosnie dojazdu z Beauvais.
z lotniska odjeżdżają autobusy, zatrzymują się niedaleko metra w Paryżu, skąd już wygodnie można się wszędzie dostać. Bilet kosztuje 13 euro w jedną stronę. Autobusy są połączone z godzinami przylotów, więc nie ma problemu, aby się wydostać z lotniska.
własnie oto link

http://www.aeroportbeauvais.com/bus.php?lang=eng
Witam
29 kwietnia przybywam z żoną i 10 letnią corką do Paryża na 5 dni by zobaczyc jak najwięcej.Poszukujemy noclegu w samym centrum.

Poszukuję osoby, która chciałaby pooprowadzać nas po tym urokliwym mieście.
Proszę o kontakt na [email]
Wojtek

»

Studia językowe