jezyk angielski, korepetycje; Paryz i okolice

Temat przeniesiony do archwium.
Udziele korepetycji z jezyka angielskiego Polakom mieszkajacym na terenie Paryza i okolic.
Poziom: szkola podstawowa, gimnazjum, liceum (jestem na poziomie CAE).
Cena do ustalenia, choc wiecej niz 10 euro za godzine brac nie zamierzam.
Zainteresowanych prosze o konakt pod e-mail:

[email]

badz kontakt telefoniczny:

[tel](od godziny 20.30)
Nie przesadzasz troche? Opanowalas ledwo gramatyke angielska i juz chcesz dawac korepetycje?
Wybacz, ale ja sama wiem najlepiej, jakie sa moje mozliwosci.
fragoolka ale o co ci chodzi? czy do ciebie nalezy zaakceptowanie badz nie tresci ogloszenia bo sie troche gubię..
Wiadomo, ze osoba z CAE nie bedzie dawala raczej korepetycji osobie, ktora chce sie przygotowac do CPE ;)

Na poziomy podstawowe, do sredniozaawansowanego osoba z taka znajomoscia jezyka moze sobie spokojnie poradzic. Zreszta kiedys bylo tak, ze do pracy w szkole podstawowej i gimnazjum przyjmowano nauczycieli z przygotowaniem pedagogicznym i znajomoscia jezyka na poziomie CAE (czasem i FCE, ale to juz chyba troche za malo).

Chodzi jednak o to, jakie doswiadczenie ma osoba, ktora chce dawac korepetycje, czy jest przygotowana metodycznie, jaka ma baze pomocy (ksiazki, CD, DVD). Wielu jest przeciez native'ow, ktorzy nie maja doswiadczenia i smykalki i choc z biegla znajomoscia jezyka - nie za wiele naucza, bo po prostu nie potrafia.

Wiec jesli dziewczyna jest na silach podolac korepetycjom, to i tak wyjdzie w praktyce jak uczy. Nie wiem tylko czy rok w nicku, to rok urodzenia, jesli tak - to jesli masz 19 lat moze Ci byc trudno znalezc kogos, nawet jesli nie przebijesz nikogo cena. Ludzie czasem wola zaplacic kilka-kilkanascie euro wiecej, ale miec kogos godnego zaufania i kto ich nauczy, gdyz dobry korepetytor powinien sie cenic. Zreszta ja bym osobiscie wolala dac i 30 euro jesli bede wiedziala, ze bede z zajec cos miec wiecej, a nie tylko zaoszczedzone kilkanascie euro.

A dla autorki watku polecam bezplatne strony z ogloszeniami - jest ich multum w Internecie i moze akurat sie tak da kogos znalezc, probuj tez sie oglaszczac w okolicy gdzie mieszkasz we wszystkich mozliwych miejscach, moze zostaw ogloszenie przy kosciele polskim czy w sklepach z polskim jedzeniem, czy w gazetkach polonijnych.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Życie, praca, nauka