au pair- Chamonix Mont Blanc

Temat przeniesiony do archwium.
Coucou,

obecnie pracuje jako au pair u rodziny francuskiej, która mieszka w Chamonix Monut Blanc. Jeśli nie znacie tej miejscowości, warto spojrzeć na mapę i zdjecia, mozna sie pozachwycac- widoki sa wrecz pocztowkowe:) Jestem tu tylko na wakacje, ale docelowo rodzina potrzebuje pomocy przez caly rok. Do zadan nalezy opieka nad dwojka chlopcow, ktorzy maja, kolejno Gaspard- 4.5 i Leon- prawie dwa lata. Rodzice sa architektami, prowadza wlasne biuro. Maja juz doswiadczenie z polskimi au pair, w poprzednim roku dziecmi zajmowala sie Polka i ze wzgledu na to, ze byli zadowoleni, sa dobrze nastawieni do tej narodowosci:) Moze dlatego i ja sie tu znalazlam. Mlodszy Leon spedza dzien w zlobku, wiec glowna uwaga skupia sie na drugim dziecku. Mysle jednak, ze dojda kolejne obowiazki, w pazdzierniku na swiat przybedzie kolejne malenstwo, ktore bedzie pewnie mialo swoja mame na wylacznosc, przynajmniej na poczatku. Osoby zainteresowane prosze o kontakt. Nastepnie skontaktuje je juz mailowo z rodzina. Prosze jednak tylko o powazne propozycje. Zamieszczam propozycje tutaj, z uwagi na inne ogloszenia tego typu.
Pozdrawiam z Chamonix!
mozesz podac troche wiecej informacji na ten temat. obecnie szukam pracy we francji w tym stylu na caly rok nie mowie jednak bardzo dobrze po francusku i jednoczesnie z praca chcialabym wziazc kurs jezykowy. ta oferta interesuje mnie jednak bardzo poniewaz w tym roku skonczylam liceum plastyczne w polsce a w przyszlosci chcialabym podjac studia we francji wlasnie na wydziale architektury. podaje moj adres [email]
Witam.
Jestem zainteresowana Pani ofertą.
Jak równiez warunkami pracy i możliwościami zamieszkania.
Pozdrawiam serdecznie. Małgorzata K.
chcialam dodac do tego mojego wpisu ze bylam we francji w alpach francuskich w la lechere w hotelu i na korsyce pozd malgorzata
czy któreś z osób nadal są zainteresowane tą pracą? Rodzina (juz powiekszona o mala dziewczynkę Adele), znowu poszukuja au pair, od czerwca na rok.
Mieszkaja obecnie w centrum Chamonix, dla au pair maja osobny pokoj z lazienką. Reszta bez zmian. Gdyby ktos byl zainteresowany, prosze o kontakt- [email]
Hej mam na imie Marta i mam 25 lat i byłabym zainteresowana tą ofertą . Pracowałam już jako au pair w 2002r w Bordeaux byłam tam przez 6 miesięcy ale rodzina nie była za rewelacyjna.Po powrocie w 2003 r zaczęłam studia języka francuskiego skończyłam także Pedagogikę Pracy Socjalnej(licencjat 2008r)po francusku mówię biegle i ze zrozumieniem niemam problemu ale niestety niemam pracy mieszkam w małym miasteczku we wschodniej Posce 90 km od Lublina.Chętnie podjęłabym się tej pracy a może byliby też zainteresowani żebym pracowała także jako pomoc domowa (gotowanie sprzątanie)oczywiście za dodatkową opłatą.Jeśli chodzi o opiekę nad dziecmi to mam także duże doświadczenie.proszę o odpowiedż i jaeśli możesz to napisz dokładnie ile pracujesz godzin dziennie i jakie masz wynagrodzenie.Pozdrawiam
dobrze, moze porozumiemy sie mailowo?
Myślę, że to byłaby dobra oferta dla Ciebie, zwłaszcza, że interesuje Cie wyjazd nie tylko na wakacje. Ludzie są na poziomie, mam do nich namiar, wiec przekaze Ci wszystkie szczegóły, ok?
hej i co z tymi namiarami może podasz mi do nich e mail to bym się skontaktowała bo tak było by mi najwygodniej oto mój e mail
[email]

Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia