szukam pracy jako au pair!!

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam pracy jako au pair od wrzesnia lub pazdziernika na caly rok. jesli macie jakies kontakty lub przebywacie obecnie na tego rodzaju wymianie i wasza rodzina szuka nowej au pair prosze o kontakt.
Bardzo zalezy mi na pracy razem z kursem jezykowym. podaje mojego maila: [email]
Ja jestem i polecam www.europairservices.com
a ja szukam fille au pair dla znajomych w Alpach ( dziewczynka 5 lat) od konca pazdziernika do konca kwietnia i pozniej od konca czerwca do konca sierpnia
jesli jestes zainteresowana to pisz: [email]
Sympatyczna rodzina mieszkajaca we Francji tuz przy granicy ze Szwajcaria, 15 min. drogi od Genewy szuka fille au-pair. Maja troje dzieci: dwie dziewczynki (9 i 2 lata) i jeden chlopiec 7 lat. W ciagu dnia starsze dzieci chodza do szkoly a mala do pani, ktora sie nia zajmuje, takze jest duzo czasu wolnego dla siebie.
Wymagania to jezyk francuski na takim poziomie aby mozna bylo sie dogadac i prawo jazdy.
Jest mozliwosc uczeszczania na kurs francuskiego niedaleko od miejsca zamieszkania a dodatkowo rodzina zabiera fille au-apir ze soba do Paryza, na wypady weekendowe a na wakacje na Korsyke na caly miesiac!
jezeli ktoras z Was jest zainteresowana to polecam, oferta jest aktualna od zaraz na caly rok, wiecej informacji pod adresem mailowym [email]
[email]
To jest adres kontaktowy do mojej rodzinki. oni też permanentnie poszukuja dziewczyn do opieki! mieszkają w górach w przepięknej stacji narciarskiej ok30 km od Grenoble. niby wieś ale wierzcie mi jest bosko!! mają 3 chłopców (4, 11, 15) tak około o ile dobrze lata policzyłam! wszyscy są przesympatyczni i nieziemsko pomocni! z dobrego serca powiem że to jest podstawowe kryterium wyboru rodziny gdyż miałam tę niemiła okazje zmieniać rodzine! trafiłam na państwa Nougier (Veronique i Francois). w grenoble można się nieźle rozerwać w weekend a w tygodniu z chłopakami na nartach na sankach na rowerze na tenisie, ostatecznie na komputerze. ja się wyszalałam a z drugiej strony spędziłam cudowne momenty z rodzinką: poznałam ich wszystkich krewnych prawie! no cóż nie ma co się rozczulać.. polecam gorąco jakby ktoś chciał pojechać do Francji tylko jeden warunek że trzeba miec prawo jazdy. Francuski niekonieczny bo wszyscy mówią po angielsku. co do reszty to się można się z nimi dogadac a propos wszystkiego!!! ewentualne konkretne pytania prosze kierowac bezpośrednio do rodziny albo do mnie : [email]
Hej!
Byłabym zainteresowana Twoja propozycja, o ile jest jeszcze aktualna? Byłam juz au pair również we Francji.pozdrawiam
Witam,
Czy orientuje sie może ktoś z was jak jest z ofertami pracy dla facetów?? Bo chyba au pair to raczej dla kobiet.
Witam szukam pracy jako fille au pair w Alpach na okres świąteczno noworoczny. Jeżeli macie namiary na rodzinke mieszkającą w Alpach lub planującą spędzic urlop zimoowy w Alpach proszę o kontakt na adres [email]
Dodam ze byłam au pair w Paryżu i znam francuski oraz angielski.
P. S a może ktoś zna jakieś fajne stronki z ogłoszeniami pracy a Alpach w okresie świątecznym.

Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Temat przeniesiony do archwium.