oferta pracy z j. francuskim

Temat przeniesiony do archwium.
Witam :-)
Dostałam od Francuza ofertę pracy, która wymaga komputera, stałego łącza internetowego, tłumaczeń i współpracy między firmami polskimi a francuskimi.
Ponieważ nie jestem nią zainteresowana przeklejam treść majla.
Osoby zainteresowane na poważnie proszę o informację na adres [email] - wówczas doślę namiary na tego pracodawcę i jego drugą wiadomość z dokładnym opisem na czym miałaby ta praca polegać.

Pozdrawiam
Oleszka

Recherche correspondant et traductrice en Pologne

Bonjour, chef d entreprise je recherche une personne intéressée pour servir de correspondant à notre entreprise dans votre pays. Relation avec des fabricants polonais et participation en tant que traductrice au négciation avec moi et les fournisseurs.

Etes vous susceptible d'être intéressé ou connaissez vous quelqu'un qui serait intéressé.

merci de votre réponse
a facet ma jakieś specjalne wymagania?
Jestem zainteresowana ta ofera pracy, znam dobrze jezyk francuski, dzieki dluzszemu pobytowi za granica

Pozdrawiam,
Dajcie namiary, to Wam wysle dłuższego majla z opisem po fr oczywiście.
Ola
To ja poproszę na:
[email]
dzięki
Jestem zainteresowana i proszę o przesłanie maila: [email] dziękuje:)
[email] , dziekuje:)
Wysłałam :-)
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do pracy, o szczegóły mozna sie dopytać przez skype albo msn, które są w majlu.

Pozdrawiam
Ola
Rowniez jestem zainteresowana, prosze o kontakt
mail: [email]
Pewnie już się spozniłam, ale mimo to poprosiłabym również o szerszą ofertę na: [email]
Juz wysłałam, nie wiem czy to aktualne proszę zapytać o to tego Francuza.

Pozdrawiam
Ola
ja tak z ciekawości [email]
jestem b.zainteresowany współpracą.B.proszę o przesłanie namiarów firmy francuski
kiej Z góry dziękuję e-mail: [email] Pozdrawiam.samer5.
Proszę o detale na [email] Z góry dziękuję.
Witam :)

Zwróćcie uwagę że ta oferta jest z zeszłego roku i trudno stwierdzić czy jest jeszcze aktualna.
Nie mogę Wam wysłać tych majli, bo były one na stronie: http://www.contactsfrancophones.com/private.html

Kilka m-cy temu był jakiś problem z tą stroną i administratorzy napisali do wszystkich uzytkowników, że z przyczyn od nich niezależnych skasowała się cała korespondencja u prywatnych użytkowników.
Niestety również i moja, wiec z 2008 roku nie mam żadnego majla.

Pozdrawiam
Ola
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Życie, praca, nauka